Kategorije

Za zmanjškarje

Predlogi iskanja

Naročilnica za zelenjavo je spet tu!!

 • Čas branja Čas branja: 2 minuti
narocilnica-za-zelenjavo-je-spet-tu
V Rifuzlu že drugo sezono ponujamo naročanje sveže slovenske zelenjave. Po novem jo lahko naročiš kar dvakrat tedensko!

V Rifuzlu odpiramo novo sezono svežih gajbic zelenjave!!! ?????

Solatka, redkvice, por in blitva so se odebelili. Ta vikend sta Nina in Aleš Grah sporočila, da lahko za petek poberemo prva naročila zelenjave. ?

Prebrali in zanalizirali smo vse ankete, ki ste jih izpolnili ob zaključku lanske sezone. ?

Torej, spremembe:

 • Poleg petka še torek ?
  Lansko sezono smo imeli dostave zelenjave le ob petkih. V naročilnici ste nas prosili, da bi dodali še kakšen dan. Največkrat je bil predlagan torek, zato bo v prihodnjih tednih mogoče prevzemati zelenjavo v Rifuzlu 2x tedensko: ob torkih in petkih.
 • Prevzemi od 10:00 dalje ⏱
  Ker zelenjavo Nina in Aleš pobirata in pripravita isto jutro, preden jo pripeljeta v Rifuzl, smo predviden začetek prevzemov prestavili za 1 uro, od 10h dalje. Tako bodo imeli v Vrtnarstvu Grah ob povečanem povpraševanju dovolj časa, da vse gajbice pripravijo še isto jutro. Sveže pobrana zelenjava je najboljša! ?
 • Ponudba bo bolj pestra, kot je bila prejšnje leto ?
  Skupaj smo pregledali predloge, tako da bo tudi izbor izdelkov tekom sezone bolj pester, kot je bil prejšnje leto. Ostaja pa sezonski, torej na voljo bo tisto, kar v tistem mesecu raste.
 • Kmalu tudi sezonsko sadje ??
  Dodatna razlaga po mojem ni potrebna ?

Če pa te zanima še več o tem, kako v vrtnarstvu Grah pridelujejo zelenjavo, pa si preberi več na tejle povezavi.

Naročilnica je odprta do 15:00 dan pred prevzemom. Za prevzeme v torek bo odprta do ponedeljka, za prevzeme v petek pa do četrtka ob 15:00. A ne odlašaj, ker včasih zaradi velikega povpraševanja zapremo naročilnico prej!

Če imaš še kakšno vprašanje, pa kar napiši spodaj v komentar.

Hvala, da nas podpreš z nakupom, ki je dober zate, za lokalne pridelovalce in za naravo! Brez tebe ne moremo obstajati. ??

Rifuzl je trgovina brez plastične embalaže, kjer s svojo embalažo nakupuješ lokalna, zdrava ekološka živila in zero waste pripomočke. Kupuj brez embalaže!

Si že odkril Rifuzlov YouTube kanal?

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačen hiter vodič za čiščenje s sodo bikarbono in citronsko kislino.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno