⬇ Skok do naročilnice ⬇

Še -10 days, -24h, -41min, -16s za prevzem v petek.

Kako naročiti?

Naročilnica se nahaja 👇 spodaj. Prevzemi naročil bodo v petek, 8. 11., od 9:00 dalje v Rifuzlu. Spodnja naročilnica je odprta do četrtka do 15:00, torej še -10 days, -24h, -41min, -16s .

O zelenjavi Vrtnarstva Grah

Zelenjavo pridelujeva na način, kot so to delale naše mame, babice. Upoštevava pravila dobrih sosedov in kolobarjenja, vedno bolj se orientirava tudi na luno, ko sejeva, delava zastirke, pobirava škodljivce, tako da poseganje po škropivih ni potrebno.

In ker vsa zelenjava raste v tleh, kjer lahko dobi vsa potrebna hranila za uspešno rast, lahko res „zavohaš“ tisto domačo zelenjavo, ki je prav taka, kot doma na vrtovih vrtičkarjev.

Nina in Aleš, Vrtnarstvo Grah

O sadju Zemlja & Morje

Smo ekološki pridelovalci, ki s svojimi pridnimi rokami pridelujemo najboljše kar ponuja narava sama, brez nepotrebnih škodljivih dodatkov in onesnaževanja. Vsak od nas nosi prav posebno zgodbo, vsem pa je skupno, da smo predani ekološkemu kmetijstvu. Z vso svojo srčnostjo skrbimo, da iz zemlje in morja pridelamo najboljše ekološke dobrote.

Ker verjamemo v moč sodelovanja, smo se povezali v eko zadrugo Zemlja&Morje, ki je hkrati tudi socialno podjetje. V začetku nas je bilo 7 “istrskih eko navdušencev”, sedaj pa je v našo skupnost vključenih že več kot 30 eko kmetij iz cele Slovenije.

Rok, Zemlja&Morje