Kategorije

Za zmanjškarje

Predlogi iskanja

Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas>

Zakaj kupovati pri nas

Z izborom čokolade ne moreš nikoli brcniti v temo. Znanstveniki dokazujejo, da nam čokolada v človeških možganih sprošča hormon sreče ali serotonin. Serotonin vedno odpravi slabo voljo.

Ne verjameš?

Sprehodi se po spletnih policah, zagotavljamo, da med njimi najdeš BAM izdelek, s katerim pripraviš najboljšo sladico.

Pa da ne moreš rečt', da ti nismo povedali: nad 50 EUR strošek poštnine častimo mi!

Obljubimo, da bo tvoj BAM nakup 100% okusen, hiter in zaupen. Na vse izdelke in storitve pa tudi nudimo prijetno 28-dnevno garancijo. Naj bo tvoj izbor naša skrb.

1. Zagotavljamo najnižje cene

Naša "spletna" filozofija je takšna, da mora na spletu zaradi nižjih fiksnih stroškov biti tudi prodajna cena temu primerna. Tako so vsi naši izdelki in storitve po najnižjih (oz. enakih) cenah.

V kolikor slučajno zaslediš izdelek, ki je drugje cenejši, nas prosim o tem obvesti. Ceno izdelka bomo ustrezno spremenili ter poskrbeli, da bo primerljiv s konkurenčno ceno.

2. Brezplačno svetujemo

V naši ponudbi imamo kar nekaj BAM izdelkov, zato verjamemo, da zna biti pestra ponudba tudi težava pri izbiri. Za kakršna koli vprašanja ter za vsakogar smo tako dosegljivi na telefonsko številko 070 222 555 in na e-mail naslov: info@mojacokolada.si.

3. Na vse izdelke in storitve nudimo 28-dnevno garancijo

Na prav vse izdelke in storitve nudimo 100% 28-dnevno garancijo. To preprosto pomeni, da v kolikor zaradi kakršnegakoli razloga BAM nakup ni to kar iščeš, bomo izdelek brezplačno zamenjali ali ti vrnili vplačani denar. Kot pravimo pri nas: "Tvoje zadovoljstvo, naša garancija."

4. Zagotavljamo 100% varen in zaupen nakup

Ker je varnost in zaupanje naših strank na prvem mestu, omogočamo 100% varen in zaupen nakup. Naša spletna stran tako uporablja varno HTTPS povezavo s preverjenim certifikatom, mi pa vam obljubljamo, da tvojih podatkov ne bomo posredovali prav nikomur. Lahko si popolnoma brez skrbi.

5. Resnično se trudimo

Vemo, da nihče ni popoln. Sami to priznavamo ter obenem verjamemo, da trdo delo, poštenost, prijaznost in kvaliteta storitev prej kot slej obrodijo sadove. Z vzgajanjem teh vrednot upamo na boljšo prihodnost ter boljši svet. Kakšen pa bi bil svet brez čokolade, tort in drugih sladic? :)

Nekaj naših dodatnih bonbončkov:

  • Strošek dostave s Pošto Slovenije je zgolj 3,9 € (+ ob naročilu nad 50 € nudimo brezplačno dostavo)
  • Izdelke držimo na zalogi pri nas, da so vedno hitro pri tebi!

Te zanima kdo smo? Klikni tukaj in spoznaj čokoladno ekipo. ;)