✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

TaStrletov sladoled – veganski črni ribez

4,80 8,30 

TaStrletov sladoled črni ribez je veganski sladoled z osvežilnim okusom črnega ribeza, v dveh različnih velikostih.

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Strletove sladolede nam pripeljejo direktno iz Strletove kmetije, ki se nahaja v Ljubljani na Ižanki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

Ko so na Strletovi kmetiji izvedeli, kako zelo je kupcem všeč veganski mangov sladoled, Špela ni počivala in je razvila nov okus veganskega sladoleda. In tako je nastal sladoled iz črnega ribeza – s kar 37 % sadnim deležem. Sladko kisla kombinacija, ravno prav osvežilna za vroče poletne dni. 

Strletovi sladoledi so so kremasti in polnega okusa. Trsni sladkor in čokolada, ki ju uporabljajo, sta iz ekološke pridelave, odlikuje pa ju tudi certifikat pravične trgovine. V sadnih sladoledih uporabljajo samo pravo sadje, takšno, ki je do svoje polne zrelosti raslo na drevesu, grmu, v zemlji. Vsi džemi, kreme in pekovski izdelki, ki pristanejo v sladoledih pridejo izpod pridnih rok TaStrletove ekipe.

V Rifuzlu so TaStrletovi sladoledi na voljo v najrazličnejših okusih, ki bodo zadovoljili tako sadne kot čokoladne sladokusce:

V zamrzovalniku jih najdeš v papirnatih lončkih v dveh različnih velikostih: 240 ml in 470 ml.

Uporaba in shranjevanje

V kolikor se boš lahko uprl-a in ga prinesl-a do doma, ga shranjuj v zamrzovalniku, saj bo le tako ohranil svojo pravo svežino in okus. 😀

Ko bo posodica prazna, jo brez slabe vesti odvrži med biološke odpadke, saj je popolnoma biorazgradljiva (tudi nalepka na njej).

Zanimivost

TaStrletovi sladoledi, ki jih ponujamo v Rifuzlu, so pakirani v posebno izdajo lončkov brez čudovito oblikovanih, a žal plastičnih nalepk. S Špelo, ki je glavna ustvarjalka sladoledov na kmetiji, smo se dogovorili, da poskusimo prodajo sladoledov brez pisanih nalepk in dokazali, da so sladoledi tako ZELO dobri, da sploh ne potrebujejo privlačne nalepke. 😉 Lončki pa so tako popolnoma biorazgradljivi. 🙂

Logotip proizvajalca Strletova kmetija

Strletova kmetija

Srtletovo kmetijo je že vrsto desetletji znana kmetija z Ižanke, ki je svoje izdelke ponujala na ljubljanski tržnici – vse od skute, kajmaka, jogurtov in sirov. Špela in Matej – prevzemnika kmetije, pa sta te prvovrstne mlečne izdelke zapakirala v zamrznjeno obliko – vsem ljubi domač sladoled.

To so taki pravi krepki sladoledi, sploh tisti z dodatkom skute ali celo kajmaka. Odlikujejo jih inovativne kombinacije okusov, saj v kuhinji poskušajo vedno nekaj novega. Na Strletovi kmetiji so se v zadnjih letih odzvali tudi na vedno večje povpraševanje po veganskem sladoledu in obogatili ponudbo tako sadnih kot čokoladnih okusov.

Sladoled je ročno polnjen v papirnate lončke, ki so v celoti kompostabilni in se jih lahko odvrže med biološke odpadke. Tako Strletova kmetija skupaj z nami skrbi za lepši planet!

Več …

Pire črnega ribeza 37 %, voda, dekstroza, rastlinske vlaknine, limonin sok, glukozni sirup, trsni sladkor*, maltodekstrin, rastlinske beljakovine, gostilo: tara gumi. Sestavine džema: črni ribez 67 %, trsni sladkor*.
* iz ekološke pridelave.
Izdelek lahko vsebuje laktozo, gluten, jajca, oreščke, arašide in sojo v sledovih.

Dodatne informacije

Količina

240 ml, 470 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TaStrletov sladoled – veganski črni ribez”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja