Košarica
0,00 €

TaStrletov sladoled – veganski mango

5,60 9,60 

TaStrletov sladoled mango je veganski sladoled z veliko mero manga, v dveh različnih velikostih.

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Strletove sladolede nam pripeljejo direktno iz Strletove kmetije, ki se nahaja v Ljubljani na Ižanki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

TaStrletov veganski mangov sladoled je poslastica za ljubitelje sadnih sladoledov brez mleka. Mangov pire, ki mu je dodana pulpa pasijonke te popelje v tropske kraje. 

Strletovi sladoledi so so kremasti in polnega okusa. Trsni sladkor in čokolada, ki ju uporabljajo, sta iz ekološke pridelave, odlikuje pa ju tudi certifikat pravične trgovine. V sadnih sladoledih uporabljajo samo pravo sadje, takšno, ki je do svoje polne zrelosti raslo na drevesu, grmu, v zemlji. Vsi džemi, kreme in pekovski izdelki, ki pristanejo v sladoledih pridejo izpod pridnih rok TaStrletove ekipe.

V Rifuzlu so TaStrletovi sladoledi na voljo v najrazličnejših okusih, ki bodo zadovoljili tako sadne kot čokoladne sladokusce:

V zamrzovalniku jih najdeš v papirnatih lončkih v dveh različnih velikostih: 240 ml in 470 ml.

Uporaba in shranjevanje

V kolikor se boš lahko uprl-a in ga prinesl-a do doma, ga shranjuj v zamrzovalniku, saj bo le tako ohranil svojo pravo svežino in okus. 😀

Ko bo posodica prazna, jo brez slabe vesti odvrži med biološke odpadke, saj je popolnoma biorazgradljiva (tudi nalepka na njej).

Zanimivost

TaStrletovi sladoledi, ki jih ponujamo v Rifuzlu, so pakirani v posebno izdajo lončkov brez čudovito oblikovanih, a žal plastičnih nalepk. S Špelo, ki je glavna ustvarjalka sladoledov na kmetiji, smo se dogovorili, da poskusimo prodajo sladoledov brez pisanih nalepk in dokazali, da so sladoledi tako ZELO dobri, da sploh ne potrebujejo privlačne nalepke. 😉 Lončki pa so tako popolnoma biorazgradljivi. 🙂

Logotip proizvajalca Strletova kmetija

Strletova kmetija

Srtletovo kmetijo je že vrsto desetletji znana kmetija z Ižanke, ki je svoje izdelke ponujala na ljubljanski tržnici – vse od skute, kajmaka, jogurtov in sirov. Špela in Matej – prevzemnika kmetije, pa sta te prvovrstne mlečne izdelke zapakirala v zamrznjeno obliko – vsem ljubi domač sladoled.

To so taki pravi krepki sladoledi, sploh tisti z dodatkom skute ali celo kajmaka. Odlikujejo jih inovativne kombinacije okusov, saj v kuhinji poskušajo vedno nekaj novega. Na Strletovi kmetiji so se v zadnjih letih odzvali tudi na vedno večje povpraševanje po veganskem sladoledu in obogatili ponudbo tako sadnih kot čokoladnih okusov.

Sladoled je ročno polnjen v papirnate lončke, ki so v celoti kompostabilni in se jih lahko odvrže med biološke odpadke. Tako Strletova kmetija skupaj z nami skrbi za lepši planet!

Več …

Mangov pire (mangova pulpa, sladkorni sirup do 7%, citronska kislina), voda, trsni sladkor*, dekstroza, pire pasijonke (pulpa pasijonke, sladkor 10%), inulin, emulgator (dekstroza, gostila (gumi iz zrn rožičevca, tara gumi, guar gumi, vlakna agrumov)).

* Ekološke pridelave.

Lahko vsebuje laktozo, gluten, jajca, oreščke, arašide in sojo v sledovih.

Dodatne informacije

Količina

240 ml, 470 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TaStrletov sladoled – veganski mango”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja