🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Gel za ročno pomivanje posode Odori

10,20  / kg

Gel oziroma detergent za ročno pomivanje posode slovenske znamke Odori. Naraven in biorazgradljiv, tudi z ekološkim in veganskim certifikatom.

Šifra: 000300 Kategorija: Brand:

Opis

Odori gel za ročno pomivanje posodo poskrbi za to, da se maščoba na posodi raztopi in odstrani ostanke hrane. Izdelan je na rastlinski osnovi in biorazgradljiv. Prijazen je do narave, pa tudi nežen do kože.

V Rifuzlu je v rinfuzi na voljo tudi Odori gel za strojno pomivanje posode.

Uporaba

Gel uporabljaj tako kot vsa preostala tovrstna čistila – nanesi neposredno na gobico in z njim ročno pomij posodo. Pozor! Ker je gel malo bolj tekoče narave, le previdno kako nanašaš na gobico, da ga ne boš porabil/-a več kot ga v resnici potrebuješ.

Na 4l tople vode boš porabil/-a približno 2ml detergenta, ali drugače povedano – 15ml za eno pomivalno korito standardne velikosti.

Opozorilo
Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Previdno, da ne pride v stik z očmi. če se to zgodi, previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Odstrani kontaktne leče, če je to mogoče. Če draženje oči ne poneha, poišči zdravstveno pomoč.

Shranjevanje

Svetujem, da si gel za ročno pomivanje posode natočiš kar v eno od rabljenih plastenk s snemljivim pokrovčkom v katerih se dobi gele za ročno pomivanje posode. Naj pa bo odprtina za natakanje široka vsaj 1 cm.

Manjša pa kot bo odprtina na pokrovčku, bolj natančno boš lahko pri uporabi odmerjal/-a količino gela.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gel za ročno pomivanje posode Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja