🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Gel za pranje perila POMARANČA

5,50  / kg

Eko gel iz pralnih oreščkov za pranje perila z vonjem pomaranče Tierra verde na rinfuzo.

Šifra: 000677 Kategorija: Brand:

Opis

Nežen, a učinkovit gel za pranje perila je odličen za pranje pisanega perila pri vseh temperaturah. Izdelan je na osnovi pralnih oreščkov. To so oreščki v velikosti češnje in izvirajo iz območja Indije in Nepala. Vsebujejo milu podobno snov saponin, ki se sprosti ob stiku luščin z vodo, s katerim lahko popolnoma nadomestimo sintetične detergente. Zato gel za pranje perila ne vsebuje nikakršnih naftnih derivatov, fosfatov, umetnih dišav in belil. V Rifuzlu je na voljo v več vonjih (brez vonja, sivka, pomaranča…).

Za 33 pranj potrebuješ le 1l gela!

Uporaba

Za eno pranje (4-5kg perila) zadostuje 30ml gela. Za bolj umazano perilo pa uporabi dvojno dozo.

Za ročno pranje uporabi 15 ml gela na pralno kopel.

Gel iz pralnih oreščkov ne vsebuje belilnih sredstev, zato za pranje belega perila dodaj belilo na bazi kisika – Puer, ki je tudi v naši ponudbi.

Opozorilo

Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Shranjevanje

Shranjuj v zaprti posodi v suhem prostoru in na sobni temperaturi. Najboljše je, da v trgovino prineseš kar eno od odsluženih posod gela za perilo, da si boš lahko tako tudi v prihodnje pomagal/-a gel odmerjati s pokrovčkom. Poleg tega pa je vedno dobro da embalažo uporabljamo dokler se popolnoma ne iztroši (tudi če je plastična), da ne pristane prehitro na smetišču.

Zanimivost

Tierra verde za svoje izdelke izbira sestavine s čim manjšim vplivom na obremenitev ljudi in planeta. Proizvodnja je živalim prijazna, saj ne opravljajo nikakršnih testiranj na njih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gel za pranje perila POMARANČA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja