✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Dobrodelna rifuzlarska kartica

12,00 

Unikatna in ročno izdelana dobrodelna kartica iz odpadnega kartona.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000910 Kategorija: Brand:

Opis

Rifuzlarska dobrodelna kartica je prav posebna kartica, ki nosi lepe želje in pozitivne misli, da jih podariš nekomu naprej in mu s tem polepšaš dan ali okrasiš steno.

Kartica je izdelana iz odpadnega papirja, kartona in ostankov škatlic, ki jih dobimo v Rifuzlu z raznimi pošiljkami. Iz tega materiala slovenska ustvarjalka Tamara, ki jo ustvarja pod imenom Studio Tamaraaa, naredi čudovito prikupne unikatne kartice z lepimi željami in motivacijskimi mislimi.

Da ne polepšamo dan s karticami samo tebi in obdarovanki/-cu, smo se odločili, da bomo izkupiček od prodaje namenili izdelkovalki – Tamari ter društvu Humanitarček, ki je predvsem glas starostnikov in brezdomcev, ki živijo v stiski. Tako z nakupom kartice podpreš slovensko ustvarjalko in delovanje društva Humanitarček.

Na sliki vidiš le nekaj kartic, motivi in oblika kartic se bo namreč spreminjala in katero boš ob naročilu dobil/-a, bo presenečenje. 🙂 Izbereš lahko le med praznično novoletnim motivom ali tematiko, ki je aktualna ob vsaki priložnosti.

Zanimivost

Ko smo se Rifuzlarji lotili izziva 30 dni Rifuzlovih košev, je spontano prišlo do ideje, da iz vseh odrezkov kartona, majhnih škatlic in odpadnega papirja, lahko ustvarimo nekaj lepega. Ideja je bila, da ti v Rifuzlu ponudimo tudi kartice z voščili, ki jih lahko podariš poleg darilc ali pa kar tako, da komu polepšaš dan. S predlogom, da bi take kartice nastale iz odpadnega materiala ali ostankov ustvarjalnega materiala, smo šli do Tamare in naše posebno naročilo je z veseljem in navdušenjem sprejela. Tako so nastale te čudovite kartice, da polepšajo dan nekomu od vas, Tamari in nekomu pod okriljem pomoči društva Humanitarček.

Logotip proizvajalca StudioTamaraaa

StudioTamaraaa

Tamara, ki ustvarja pod imenom Studio Tamaraaa obvlada vse od risanja in barvanja do lepljenja in kombiniranja najrazličnejših materialov. Spontano sledi notranjemu navdihu tako, da se na koncu vse sestavi v čudovito celoto. Navdihuje jo narava, v kateri vedno rada poišče zavetje in varen prostor.

Že pred leti smo Rifuzlu dobili idejo, da bi ponudili dobrodelne kartice, z nakupom katerih bi kupci podprli lokalno ustvarjalko in istočasno donirali prispevek društvu Humanitarček, ki se ukvarja s problematiko starejših na pragu revščine. Tamara se je seveda odzvala z navdušenjem in tako so iz rifuzlovih odpadnih kartončkov nastale očarljive dobrodelne kartice z lepimi mislimi za vsako priložnost, ki jih najdeš tudi v spletni trgovini.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dobrodelna rifuzlarska kartica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…