Košarica
0,00 €

Darilni paket za lepši planet

26,90 

Darilni paket “za lepši planet” vsebuje dva izdelka, ki sta pomembna za vsakogar, ki želi pomagati ohranjati naš planet čistejši. To je jeklena flaška in bombažna mrežasta vrečka, ki bosta služili dolgoooo vrsto let.

Ta darilni paket je čudovito darilo za vsakogar, ki se šele podaja na zmanjškarsko pot in mu je pomembno ohranjanje našega planeta.

6 na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇬🇧 Poreklo: Velika Britanija.
Šifra: 1442 Kategorija:

Opis

Ko se odločiš, da je sedaj pa skrajni čas, da tudi ti narediš kakšno spremembo v svojem življenju na poti k zmanjševanju odpadkov, pa ne veš kje začeti, ti tale paket dveh izdelkov pokaže pot. 🙂

Prva je kovinska flaška za vodo, ki naj bo s teboj povsod, da se povsem izogneš kupovanju pijače v plastenkah. Pa naj bo to v pisarni, na sestanku, v šoli, na letalu ali na nepozabnem izletu v gorah. Vanjo si preprosto natočiš vodo iz pipe ali pa si pripraviš osvežilno pijačo po svoji želji. Kovinska flaška je za razliko od steklene lažja in trpežnejša (nikoli se ti ne bo razbila ;)) in enostavna za čiščenje. Tale ima tudi priročno zanko, da jo lahko pripneš na ruzak ali torbo in je velikosti 750 ml.

Druga pa je bombažna mrežasta vrečka iz organskega bombaža, da se ti nikoli več ne bo zgodilo, da bi za nakup sadja ali zelenjave moral-a uporabiti plastično vrečko za enkratno uporabo. Čeprav izgleda vrečka majhna, se zaradi mrežaste strukture precej raztegne in je idealna za nakupovanje in shranjevanje sadja in zelenjave. Pa naj bo to v trgovini, na tržnici ali pa na obisku pri babici, ki te založi z domačo zelenjavo. Prav tako ti lahko služi za kakšen nepričakovan nakup kruha ali žemljic. Vrečko po uporabi preprosto opereš in uporabljaš znova in znova.

Komplet obeh izdelkov ti bo pomagal, da začneš zmanjševati odpadke v svojem življenju in se pridružiš našemu zabavnemu zmanjškarskemu gibanju. 😉

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za lepši planet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…