✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Novi izdelki v Rifuzlu – oktober, november, december in januar 2020/21

V zadnjih treh mesecih so se Rifuzlove police še bolj napolnile in ker se včasih človek v trgovini ob vseh izdelkih kar izgubi (še jaz sem včasih presenečen 🤯), ti bo morda tale objava pomagala, da sprobaš kaj novega. 🛒.

p.s.: prejšnjo objavo o novih produktih najdeš tukaj.

Živila

Začnimo kar z začimbami. Po teh je bilo res veliko povpraševanja in počasi jih je vse več v ponudbi. Mediteranski soli🧂in začimbam so se pridružile še eko kurkuma v prahu, eko črna kumina, eko sladki curry ter eko cejlonski cimet.

Da smo dobili dobavitelja za eko kislo zelje in eko kislo repo, se imamo za zahvalit vsem vam strankam, ki ste nam pri tem pomagale. Ter seveda Veroniki iz Ekološke kmetije Švigelj iz Vrhnike, ki nam do ušes nasmejana oboje pripelje polnjeno v steklenih kozarcih.

Veronika pa nam je ponudila za prodajo še eko kamutovo moko, ki jo tudi najdeš na naših policah. Si jo že sprobal-a?

V Rifuzlovi Narniji ❄️ (aka hladilniku) pa najdeš še:

1.) Eko sojino smetano Soyka v povratni steklenički. Pripenjam še slikovno gradivo z njo pripravljene paštice 😍.

2.) Eko ovseni napitek Voelkel – tudi v povratni steklenički.

3.) Gobji namaz Fržek za vse sladokusce. Tina ga dela v navezi z Gobnjakom – lokalnim podjetjem, ki goji gobe. 🍄 ← Ne takšne!

Pržkom (praženi čičeriki) se je pridružil nov caliente okus čili. 🌶 Če se pa že ravno pogovarjamo o čičeriki, jo imamo po novem tudi vloženo! Za tiste trenutke, ko …

Za pekočo bolečino borbončic je poskrbel tudi Spajsi Bajsi z vloženimi jalapeño čiliji.

Veseli smo novega sodelovanja z Evo in njeno Vegana Tortarna, ki nam dostavlja jabolčni drobljenec, veganske pirine cimetove rolice ter burek z blitvo in tofujem. Res božanske stvari! 💘

Presnica nas je nedolgo nazaj presenetila z novim produktom, ki nosi ime Mimy. A kdo to je? Gre za osnovo za mandljev napitek, ki jo enostavno zmešaš z vodo in dobiš rastlinski mleko napitek 🥛!

Kar nekaj dobrot se je pridružilo tudi v tekoči obliki. Čez praznike smo nazdravljali z dvema peninama 🥂 eko vinarstva Šoster (ker je par flaš ostalo in je Manca predlagala, da jih kar vključimo v objavo). Poleg tega pa še eko vini Panter in Rebula kmetije Kumar 🍷. Čin čin.

Podobne barve ampak drugega okusa je sok rdeče pese Domačih dobrot Metka.

Po novem ponujamo tudi hladno stiskano olje oljne ogrščice, ki je res vrhunsko za kuhanje! Če še nisi videl-a predstavitev olj v Rifuzlu, si oglej tale video:

Posladkaš se lahko s suhimi slivami, suhimi kakiji ter medjool dateljni. No, tudi Pergerjevimi medenjaki, samo Manca pravi, da jih bomo nehali prodajati konec februarja 😞. #nifer #jokatsnsezačeu

Razširili smo ponudbo bonbončkov – etažere so bogatejše za veganske 🌱 žele kocke z okusom jabolka.

V gajbici poleg sadja je od sedaj na voljo tudi sveži ingver!

Za vse nadobudne kruhomazače je prispel tudi nov okus marmelade brez dodanega sladkorja kaki – ingver ter namaz iz melancanov 🍆. Pa še ena zanimiva reč po imenu jabolčica. Lahko jo uporabiš kot marmelado ali pa kot nadev za sladice.

Na socialnih omrežjih se vam je ftrgalo, ko smo objavili, da bomo imeli jušne kroglice na rinfuzo. Nastajajo v pekarni Baškovč na Vrhniki.

Svojo vrečko si lahko napolniš tudi s špageti. Kulinarični predlog ala Rifuzl:

Za piko na i tvojih narezkov pa vam je kmetija Šuran priskrbela vložene olive 🍸.

Ostalo

Ena lepših pridobitev v kategoriji zero-waste pripomočkov je žepek za robčke po imenu PouP, ki jih šiva naša Ana 💃🏻. Za kaj gre? Ker prodajamo Palomine žepne robčke brez plastične embalaže, marsikdaj stranke niste vedele, kam jih “vtaknit”, ko se kam odpravite. In Ana vam je sešila simpatično rešitev.

Če si pristaš-ica smutijev, smo dobili svežo pošiljko steklenih Dantesmile slamic 🥤. So namreč dovolj široke, da uživaš v svojemu napitku.

V enem izmed peharčkov v RIfuzlu se skrivajo tudi lanene vrvice 🧶, ki jih lahko uporabiš kjerkoli v gospodinjstvu.

Svojo kopalnico 🧼 pa si lahko popestriš s keramičnim podstavkom za milo v treh barvah, ki jih dela Tina iz CRMX studia. Oblikovani so tako, da se milnica odteka v mini prostorček in jo lahko potem ponovno uporabiš.

Zaključek

Objavo pa tudi tokrat zaključimo z eno ekipno fotko – ta je nostalgično praznično obarvana.

Hvala ti za tvojo podporo našega dela in brezplastične vizije. Če imaš kakšno idejo za nov produkt v Rifuzlu, pa kar napiši v komentar. Se jih trudimo uresničiti čimveč🧚🏼‍♀️.

Lepe pozdrave od vseh nas (Ana, Manca, Primož, Marcela, Nives in Klara) 👋🏻💚.

Ti je bil članek všeč? 🤗

Prijavi se na Rifuzlove novičke! Dobiš jih največ 2⨉ mesečno na svoj e-mail naslov. Obvestim te o novih objavah na blogu, o novostih v ponudbi ali te povabim na kakšen dogodek! 😉

Prijavi se tukaj
Obvestila

Komentarji

 • Marjetka ,

  Rožičeva moka ☺️

 • Pusti komentar

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Nazaj
  Klasično mokro britje s kovinskim brivnikom in britvico
  Naprej
  Kaj se naučiš, ko 30 dni gledaš svoje smeti?