Kategorije

Za zmanjškarje

Predlogi iskanja

Ledeni kurkumin latte

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
ledeni kurkumin latte

Pisal se je preveč soparen, vroč poletni dan. Dan, ko mi je zmanjkalo metinega sirupa, domače kombuče, kot tudi kave (s katero bi si lahko pripravila recimo ledeno kavo), zato sem cela ravnodušna, v iskanju ohladitve, že skoraj posegla po še enem kozarcu vode. V trenutku, ko sem še z zadnjim kančkom upanja preletela shrambo, sem zagledala posodico s kurkumin latte mešanico. In že mi je čez slabe 3 minute po grlu tekla prijetna osvežilna pijačka.


Disclaimer: Voda je seveda več kot super, ampak na vsake toliko je treba popestrit hidracijo telesa.


Rifuzl je trgovina brez plastične embalaže, kjer s svojo embalažo nakupuješ lokalna, zdrava ekološka živila in zero waste pripomočke. Kupuj brez embalaže!

Ledeni kurkumin latte

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za pripravo:

1. Korak Najprej iz omare dobiš večji kozarec (jaz rada uporabljam te tavelike od vložnin), vanj natrosiš kurkumin latte in kokosov sladkor, nato pa dodaš malce vrele vode ter vse skupaj premešaš.
2. Korak Dodaš led in svoj najljubši rastlinski napitek – jaz sem svojega pripravila tako, da sem z blenderjem zmiksala vodo, žlico ovsene osnove MIMY, ki poskrbi za sladkast okus in žlico mandljeve osnove, ki poleg okusa zagotovi lepo peno. In to je dejansko to. Sam še reusable slam’co pograbiš in že uživaš v osvežilnem napoju. Na zdravje!
3. Korak Če v svoji shrambi ne najdeš kurkumin latte mešanice, imaš vsaj dve opciji: s svojo posodico skočiš v Rifuzl po le-to ali pa si jo sam-a namešaš doma, pri čemer uporabiš kokosov sladkor in začimbe v prahu (kurkumo, cimet, ingver, črni/kajenski poper ali pa dodaš kaj še bolj eksotičnega). Če tudi teh sestavin nimaš v shrambi, imaš spet opcijo, da s svojimi posodicami skočiš – hmm, kaj misliš kam?

Naroči sestavine z 10% popustom:

Rifuzl izdelki.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,20 €
Skupaj:
28,80 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Si že odkril Rifuzlov YouTube kanal?

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačen hiter vodič za čiščenje s sodo bikarbono in citronsko kislino.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno