Kategorije

Za zmanjškarje

Predlogi iskanja

Novi izdelki v Rifuzlu, Februar, marec in april 2021

  • Čas branja Čas branja: 5 minut
novi izdelki v rifuzlu februar marec in april 2021
Novi izdelki v Rifuzlu: februar, marec, april 2021. Kaj novega najdeš na policah v zadnjih treh mesecih? Bi želel-a kaj dodati?

Čas teče in mi smo spet tol’k nafilali Rifuzl, da je potreben ponovni pregled nad vsemi novostmi?️‍♀️.

Spodaj preveri, kaj smo od februarja podtaknili v našo prodajalno (pa si mogoče zgrešil-a), prejšnjo objavo o novih produktih pa lahko najdeš tukaj ?.

Živila

Upam si trditi, da lahko v Rifuzlu dobiš vse, kar nujno potrebuješ, da dobro založiš svoje police. V preteklih nekaj mesecih pa se je Manca vrgla v iskanje zadev, ki so malo manj nujne, ampak je res fajn, da jih imaš, ker te rešijo dileme, ko “bi neki pa ne vem točno kaj” ?.

Včasih je recimo dovolj samo ena res ful dobra suha hruška? . Viljamovke s kmetije Erjavec so sušene naravno, niso žveplane in so brez kakršnihkoli dodatkov. Če hočeš več kot eno, imaš srečo, ker se jih da dobiti na rinfuzo ?.

Končno smo ti zrihtali tudi popoln zajtrk k sobotni risanki - bio žitni obrok Mul’c?! Tako kot dobri stari Čokolešnik, tudi Mul’ca samo preliješ s toplim mlekom ali napitkom. Premešaš?. In uživaš ?.

Erika iz Fermentarnice je našo ponudbo obogatila z veganskim kremni sirom Chizo, ki ga lahko npr. namažeš na toast ali pa vržeš na pico?. Sir je narejen iz fermentiranih indijskih oreščkov, kokosovega olja, kvasnih kosmičev in soli. Super je, ker vsebuje precej več beljakovin, kot večina veganskih sirov, še bolj pa mi je všeč, ker ga dobiš v dveh okusih: klasik in suhi paradižnik.

Ampak pozor?!! Chizota ni v redni ponudbi, temveč ga rezerviraš preko Rifuzlove naročilnice.

Če imaš rajši malo bolj nasitne špagete, potem si verjetno že preizkusil-a Gabaroni eko pirine špagete, ki vsebujejo polovico polnozrnate in polovico navadne eko pirine moke. Ne samo, da je polnozrnato bolj polnega okusa, v primerjavi z običnim špagetom, ima tale 30 % več beljakovin in 80 % več prehranskih vlaknin (huh, veš da se ne hecam, ko uporabim % ?‍?).

Sladkega ni nikoli dovolj, zato smo v vitrini naredili prostor še za eno Evino kreacijo (Vegana tortarna): Creme Brulee s pistacijo.

Na koncu pa naj te še opozorim, da se je naša zbirka vin spet povečala - zdaj jih je že toliko, da je Primož prosil Marcelo, naj nekaj flaš prestavi na spodnjo polico, ker ga je bilo groza, da bi se vse sesulo s sten ?. Že na Rifuzlovem dnevu odprtih vrat ste pohvalili eko vino Wild Rose z ekološke kmetije Šoster in zdaj ga lahko najdeš tudi v redni ponudbi poleg Chardonnaya in Sauvignona, ne smemo pa pozabiti še na Panterja in Rebulo z domačije Kumar ??.

Ostalo

Najprej pomembno obvestilo ?! Znamka Amon & Anis NE odhaja nikamor, ker Primož tega ne dovoli ? (no, pa tudi zato, ker sta jo Nadja in Žiga prijazno prevzela ?). Tako si lahko brez skrbi - deodoranti, kreme za sončenje, milo za britje in mazilo čajevec ostajajo točno takšni, kot smo jih navajeni. Prav tako je na voljo tudi pršilo proti komarjem?, ki ga lahko natočiš v lastno stekleničko - že čisto majhna ti bo kar nekaj časa zdržala ?.

Če pa slučajno iščeš takšnega, ki ne vsebuje sode bikarbone, sprobaj deodorant Nova Sensitive znamke Madres. Je še bolj mazljiv kot Neroli in je primeren za občutljivo kožo.

Ko izbereš svoj najljubši deodorant, lahko mirno zavihaš rokave in zašvicaš ob pomivanju posode z Eco Living gobico. Vsi bodo priznavali, da si res kul, ker uporabljaš gobico, narejeno iz naravnih materialov, ki se razgradi kar na domačem kompostu.

Nato pa bodo čisto dol padli, ker si si po trdem delu privoščil-a kombučo in pri tem nisi uporabil-a plastične, ampak keramično slamico - Tina iz CMRX Studia je zrihtala, da jih lahko kupuješ posamično in tako izbiraš med črno, belo ali modro.

Umikamo iz prodaje

Hja, tako je. Če hočemo nekaj dodati, potem moramo kakšno stvar tudi umakniti, da je dovolj prostora na policah ?. V Rifuzlu ne boš več našel-a:

  • Altburgerja;
  • eko sušenih paradižnikov v olju (Biogast);
  • Ta fajne marmelade (Eko kmetija Potočnik-Poprask);
  • arašidovega namaza z lešniki in kakavom (Organa);
  • lesenega stojala za zobne ščetke in zobno pasto (Thinktura);
  • zobne pasta v tabletkah z okusom pomaranče (Georganics);

Zaključek

Da objavo končam pozitivno, sem iz Rifuzlove galerije izbrskala sliko z največjimi nasmehi ?. Tale je z zadnjega Rifuzlovega dneva odprtih vrat in jaz že komaj čakam, da se brezskrbno poletje končno začne ?.

Hvala, da si tudi ti del naše misije za okolje brez odpadkov?. Tvoje mnenje mi je izredno pomembno, zato bom vesela, če spodaj napišeš kakšen komentar - morda pa imaš idejo za nov izdelek, ki bi briljantno pasal v Rifuzl? Piši, želje namreč zelo radi izpolnjujemo ?

Rifuzl je trgovina brez plastične embalaže, kjer s svojo embalažo nakupuješ lokalna, zdrava ekološka živila in zero waste pripomočke. Kupuj brez embalaže!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Rifuzl izdelki.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,43 €
Skupaj:
12,87 €

Si že odkril Rifuzlov YouTube kanal?

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Želim brezplačen vodič za čiščenje!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačen hiter vodič za čiščenje s sodo bikarbono in citronsko kislino.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno