✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

WC papir Paloma

(5 mnenj strank)

0,60 13,60 

3-slojni WC papir Paloma, na voljo posamične rolice brez pakiranja ali pakiranje v kartonu po 24 rolic.

 • Izdelek kupiš v vračljivi papirnati/kartonski embalaži.
 • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Paloma nam škatle WC papirja dostavlja tedensko, mi pa jim ob dostavi vrnemo prazne, ki jih ti prineseš nazaj v Rifuzl.
 • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

V Rifuzlu najdeš klasičen, bel Palomin 3-slojni toaletni papir (150 lističev), ki pa ni čisto nič klasičen v načinu pakiranja. Lahko ga namreč kupiš na kos – po posamični rolici ali pa 24 rolic zapakiranih v povratno kartonsko embalažo! Tako je, brez nepotrebne plastične embalaže in še škatlo lahko prineseš nazaj, da jo ponovno uporabijo.

Toaletni papir je neodišavljen, mehak in vpojen in seveda narejen v Sloveniji. Pakiranje v kartonasto embalažo izvaja Paloma PIS, ki zaposluje invalide. Z vsakim nakupom tako podpreš tudi ohranjanje delovnih mest za težje zaposljive ljudi.

Zanimivost

Si še vedno v dvomih, ali so rolice WC papirja resnično brez plastične embalaže (in da niso samo prepakirane iz plastične embalaže v kartonasto)? Palomina proizvodnja je sicer takšna, da ne dopušča velikega poseganja v linijo, a so jo prilagodili do te mere, da pred pakirno linijo izločijo določeno število rolic v veliki zabojnik, iz katerega nato zaposleni v Paloma PIS rolice zapakirajo v kartonasto embalažo. Prav tako se porabijo tudi produkti, ki jih stroj na liniji ni pravilno zapakiral ali pa je na embalaži kakšna drugačna poškodba. To ne pomeni, da so rolice z napako, ampak da je njihova embalaža z napako.

Če te zanima, kako smo Palomo prepričali, da začnejo pakirati papir v karton, pa si preberi celotno zgodbo tukaj. 😉

Logotip proizvajalca Paloma

Paloma

Nepogrešljiva rolica toletnega papirja – zdaj brez nepotrebne plastične embalaže!

V Palomi in njenem invalidskem podjetju PALOMA PIS d.o.o. so ponosni, da imajo v ponudbi toaletni papir brez plastične embalaže. Kot družbeno odgovorni podjetji si v vseh njihovih procesih prizadevajo k ohranjanju naravnega okolja, predvsem pa so veseli, da so lahko v proces proizvodnje toaletnega papirja brez embalaže vključili težje zaposljivo skupino. Toaletni papir namreč v določeni fazi sodelavci invalidi ročno prepakirajo v manjše povratne kartone, ki služijo zaščiti posamičnih rol papirja in so obenem v količini po 24 rol lahko tudi prodajna enota. Takšna količina rol toaletnega papirja zadostuje pri povprečni slovenski družini za približno mesec dni.

Več …

Dodatne informacije

Sestava

100 % celuloza

Pakiranje

1 rolica, 1 karton (24 rolic)

5 mnenj za WC papir Paloma

 1. Mojca

  Kvalitetni, cenovno zelo ugoden, Zero waste slovenski izdelek, s povratno embalažo.
  Z nabavo WC papirja v kartonu, podpiram tudi zaposlovanje težje zaposljivih ljudi.
  Je prijeten občutek, ko veš, da si nekaj naredil za naš planet, …

 2. Jasmina (preverjena stranka)

  Smo tako zadovoljni, da drugega WC papirja ne kupujemo več. Tudi škatle spravimo in vrnemo v Rifuzl za ponovno uporabo/pakiranje. Super zadeva!

 3. Nase stalno narocilo (preverjena stranka)

  Papir kot papir samo brez plastične vrecke. Top!

 4. Tjasa (preverjena stranka)

  Izdelek kot sicer, ampak v kartonu in ne v plastiki.

 5. Lučka (preverjena stranka)

  Veseli me, da lahko hkrati podpiram zaposlovanje invalidnih oseb in produkt z manj embalaže. Papir je super in dobre kvalitete.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…