✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Vodotesna kovinska posoda za hrano Eco Brotbox – 1,3 l

39,95 

Vodotesna kovinska posoda za hrano Bento Flex + iz nerjavečega jekla. Nemške znamke Eco Brotbox, z volumnom 1300 ml in premičnim prekatom. Idealna za shranjevanje kosila na poti.

4 na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇩🇪 Poreklo: Nemčija.
Šifra: 1519 Kategorija: Brand:

Opis

Vodotesna kovinska posoda za hrano je odlična za shranjevanje solate, kuhane hrane, pa tudi juh, minešter in ostalih tekočih zadev. Vanjo spakiraj malico oz. kosilo za v službo/faks in lahko si brez skrbi, da bi se ti kaj polilo po torbi.

Kovinska posoda Bento Flex+ je izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla, ki se ne navzame vonja ali barve živil in tako ti bo služila vrsto let! Je vodotesna, saj je ob robu pokrova nameščeno silikonsko tesnilo, ki ne vsebuje BPA. S priloženim premičnim in snemljivim razdelilnikom, si posodo lahko po želji razdeliš na dva dela in tako med seboj ločiš različno hrano (npr. solato od glavne jedi) ali pa prekat preprosto umakneš in imaš na voljo eno veliko posodo. 😉

Dimenzije: dolžina 20 cm, širina 15 cm, višina 6 cm, volumen 1,3 l, teža 417 g. Posoda ni termoizolativna.

Posoda je izdelana v družinski tovarni na Kitajskem, kjer so delovni pogoji pravični in etični.

Uporaba

Ta kovinska posoda je multifunkcionalna. Vanjo si lahko shraniš malico ali kosilo za na faks, v službo, na piknik ali potovanje. Prav tako si lahko v njej zamrzneš že pripravljeno hrano, ali pa v njo shraniš hrano iz delikatese ali restavracije. Super služi tudi za shranjevanje suhih živil v shrambi ali pa sadja in zelenjave v hladilniku.

Posodo lahko pomivaš v pomivalnem stroju, le iz pokrova pred pomivanjem odstrani silikonsko tesnilo, da se ne raztegne na previsoki temperaturi v stroju. Tega pomij na roke, da ti bo dolgo služilo.

Opozorilo

Posode NE uporabljaj v mikrovalovni pečici.
Če v posodo shraniš zelo vročo hrano, se lahko ustvari podtlak in boš posodo nato zelo težko odprl-a. Zato pred zapiranjem počakaj, da se hrana ohladi.
Pri zamrzovanju hrane v posodi, posode nikoli ne napolni do vrha.

Zanimivost

Kovinske posodice iz nerjavečega jekla so narejene, da trajajo. Morda se ti bo na začetku nakup takšne posodice zdel velik finančen vložek, a takšna posodica ti bo služila večno. Poleg tega je ta material najbolj primeren za shranjevanje hrane, saj v hrano zagotovo ne spušča nobenih škodljivih snovi in ne vpliva na njen okus.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vodotesna kovinska posoda za hrano Eco Brotbox – 1,3 l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…