Košarica
0,00 €

Vložena rdeča pesa Vrtnarstvo Grah

1,80 

Domača vložena rdeča pesa Vrtnarstva Grah, brez dodane kumine. V povratnem steklenem kozarcu po 370 ml.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1387 Kategorija: Brand:

Opis

Na prvi pogled lahko izgleda, kot da so vse vložene rdeče pese enake. A temu ni tako! Če iščeš takšno, ki je tanko naribana, nevtralnega okusa in ne vsebuje kumine, potem bo ta od Vrtnarstva Grah prava zate.

Rdečo peso pri Vrtnarstvu Grah pridelajo brez nepotrebnih škropiv in gnojil in jo z veliko mero ljubezni do zdravih pridelkov vložijo sami.

Uporaba in shranjevanje

Vloženo rdečo peso preprosto naloži v skodelico in jo pojej kot solato ob kosilu. Po okusu ji lahko dodaš sol, kis ali druge začimbe.

Pred odprtjem kozarec shranjuj v shrambi, po odprtju pa v hladilniku in porabi v nekaj dneh.

Logotip proizvajalca Vrtnarstvo Grah

Vrtnarstvo Grah

Nina in Aleš Grah sta želela imeti lasten vrt, saj sta hotela vedeti kaj jesta in kako je to zraslo. V začetku je bil vrt majhen, za njune potrebe, luštno je bilo vsake toliko pogledati, kako dobro raste vsa zelenjava in na koncu je je bilo dovolj tudi za sosede.

Porodila se jima je ideja, da mogoče domačo zelenjavo ponudita tudi drugim. Tistim, ki lastnega vrta nimajo. Zanimanja je bilo veliko, ko pa so ljudje dejansko videli in poskusili zelenjavo, ki sta jo pridelala, povpraševanju ni bilo konca.

Zelenjavo pridelujeta na način, kot so to delale naše mame, babice. Upoštevava pravila dobrih sosedov in kolobarjenja, vedno bolj se orientirata tudi na luno, ko sejeta, delata zastirke, pobirava škodljivce, tako da poseganje po škropilih večinoma ni potrebno.

In ker vsa zelenjava raste v tleh, kjer lahko dobi vsa potrebna hranila za uspešno rast, lahko res “zavohaš” tisto domačo zelenjavo, ki je prav taka kot doma, na vrtovih vrtičkarjev.

Tako njun vrt sedaj obsega nekaj več kot 2.000 kvadratnih metrov in vsako leto ga še povečata. Z zelenjavo so vsako leto zadovoljne tako lokalne gostilne, ki prisegajo na lokalno in kakovostno hrano, ki jo ponudijo naprej, kot tudi stranke, saj se vsako leto radi vračajo po še večje količine.

Več …

Rdeča pesa, voda, vinski kis, sladkor, sol.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vložena rdeča pesa Vrtnarstvo Grah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…