Košarica
0,00 €

Vegineza (veganska majoneza) BioWay

(1 mnenje stranke)

3,30 

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1286 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca BioWay

BioWay

BIOWAY® je sinonim za kakovost in zdravje. Po tem je bil znan že Tanjin oče, ki ji je to miselnost predal. Na začetku je Tanja vegansko hrano delila med najbližje, ti pa so jo vedno bolj nagovarjali naj prične svoje dobrote izdelovati za trg. Ponudba danes obsega že malo morje polnovrednih rastlinskih namazov, kokosove jogurte, rastlinske napitke, omamne veganske sladice in še in še.

Izdelki Bioway se ponašajo z veganskim cetrifikatom, nekateri pa tudi z ekološkim. Tanji je takoj za kvaliteto surovin zelo pomembna tudi količina odpadkov, ki jih ustvari med proizvodnjo in je pri tem kar se da skrbna.

Tako je nastal projekt ‘Dobrodelne kroglice’, ki ji je še posebej pri srcu. Pulpo, ki ostane pri izdelavi rastlinskih napitkov, oblikuje v okusne kroglice. Te v Rifuzlu podelimo brezplačno, ter v zameno zbiramo prostovoljne prispevke za pomoč živalim.

Več …

1 mnenje za Vegineza (veganska majoneza) BioWay

  1. Marcela

    Ta majoneza me je res navdušila. Je izredno primerljiva s tisto običajno, tako po okusu kot izgledu. Je zelo lepo mazljiva tudi za na kos kruha. 😉

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja