✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Fermentirano vegansko maslo Putr 170 g

5,90 

Rastlinsko maslo iz indijskih oreščkov in prosa, obdelano s pomočjo fermentacije. To vegansko maslo izdeluje Fermentarnica, na voljo pa je v stekleni povratni embalaži.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1465 Kategorija: Brand:

Opis

Putr je veganska različica masla za tiste, ki se radi pockrljajo s kakšnim dobrim namazom, pa tudi za tiste, ki se izogibajo živalskih izdelkom. Dve muhi na en mah, v Fermentarnici jim je namreč uspelo namešati to izredno okusno in mazljivo vegansko maslo. Izdelano je na osnovi prosa in indijskih oreščkov. Po okusu je rahlo slano in obogateno s fermentacijskimi kislinami in aromami. Je naravno fermentirano, nepasterizirano in brez aditivov.

Putr je na voljo v steklenem povratnem lončku za katerega ti zaračunamo 0.20 € kavcije. To dobiš povrnjeno, ko prineseš lonček nazaj v Rifuzl.

Uporaba in shranjevanje

Putr se odlično obnese kot samostojen namaz na kruhu, saj že sam po sebi nosi pestro kombinacijo okusov. Lahko pa ga kombiniraš z marmeladami ali drugimi rastlinskimi namazi – še posebej priporočamo kombinacijo s fižolovim tatarcem. 😛
Za boljšo mazljivost predlagamo, da ga pred uporabo za 5 minut postaviš na sobno temperaturo.

Maslo ni primerno za kuhanje in peko, lahko pa ga za okus dodaš na vrh najljubše rižote ali testenin.

Vegansko maslo shranjuj v hladilniku in ga po odprtju porabi v 7 dneh. Ko bo lonček prazen ga skrbno pomij in prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili Fermentarnici.

Logotip proizvajalca Fermentarnica

Fermentarnica

A veste kako naredimo zdravo še bolj zdravo? Erika to ve: “s fermentacijo”, procesom, ki terja svoj čas, izdelki pa so posledično lažje prebavljivi ter vir bioaktivnih snovi in probiotikov.

V Fermentarnici svojim kupcem z uporabo znanosti in tehnologije razvija alternativne ročno izdelane rastlinske produkte. Ti so izjemnega okusa, bolj hranljivi, trajnostni, zdravju prijazni in prava probiotična bomba. Na prvem mestu so ji skrb za naš planet, splošno zdravje posameznika, predvsem pa zdrav mikrobiom in to se opazi tudi v njenih produktih.

V naboru njenih izdelkov tako najdeš fermentirane veganske sire in veganske namaze različnih okusov – vsem pa je skupno to, da so polni probiotikov.

Eriki vse kozarčke od namazov pridno vračamo, ona pa jih ponovno uporabi.

Več …

Proso (50 %), indijski orešček (15 %), kokosovo olje (15 %), voda, kurkuma, sol, kultura: S. thermophilus, Lactobacillus in Bifidobacterium.

Lahko vsebuje sledi glutena, sezama, arašidov, soje in gorčičnega semena.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fermentirano vegansko maslo Putr 170 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja