🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Veganski tatarski biftek BioWay 200 g

4,00 

Veganski tatarski biftek BioWay 200g.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000391 Kategorija: Brand:

Opis

Veganski tatarski biftek je še ena BioWay mojstrovina, ki te ne bo razočarala. Narejen je na osnovi leče, za okus pa so mu dodani še sušeni paradižniki, kapre, čebula, gorčica… Je super okusen, poln beljakovin in ravno prav začinjen namaz.

Tatarca si namaži na popečen kruh, toast ali hrustljave krekerje.

Uporaba in shranjevanje

Kozarček z namazom shranjuj v hladilniku (do 8°C), po odprtju pa ga porabi v petih dneh.
Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bo ponovno uporabljen.

Zanimivost

BioWay se na različne načine trudijo za boljši svet. Pulpo, ki ostane pri proizvodnji rastlinskih napitkov namenijo v dobrodelne namene. Običajno jo oblikujejo v slastne dobrodelne kokosove kroglice, ki so med drugim občasno na voljo tudi v Rifuzlu. Zbrani prostovoljni prispevki so vsak mesec namenjeni enemu od društev, ki se na tak ali drugačen način trudijo za dobrobit živali.

Logotip proizvajalca BioWay

BioWay

BIOWAY® je sinonim za kakovost in zdravje. Po tem je bil znan že Tanjin oče, ki ji je to miselnost predal. Priprava veganske hrane je bila njena strast, hobi, saj ko je zbolela ji vse kupljeno ni bilo všeč. Vedno je rada delila vegansko hrano za pokušnjo med ljudi in vedno bolj so jo nagovarjali naj prične izdelovati za trg.

Ko je certificiralala BIOWAY® izdelke, je na Vegan certifikat dodala še hrano, ki ji danes predstavlja neizmerno veselje in zadovoljstvo, ko vidi toliko zadovoljnih brbončic ob okušanju ‘njene’ hrane. Skrb za okolje ji pomeni tudi zero waste pri proizvodnji, torej je skrb za čim manj odpadkov takoj na drugem mestu – za kvaliteto surovin.

Tako je nastal projekt ‘Dobrodelne kroglice’, ki ji je osebno zelo pri srcu, saj se z njimi ognemo ‘odpadku’ pri proizvodnji, podelimo dober produkt ljudem – brezplačno, ter v Rifuzlu zbiramo prostovoljne prispevke za pomoč potrebnim žival’cam.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Veganski tatarski biftek BioWay 200 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja