🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Veganska zobna nitka meta

5,90 

Veganska zobna nitka Georganics v stekleni posodici, z aktivnim ogljem in okusom poprove mete, v kartonski škatlici.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000071 Kategorija: Brand:

Opis

Si želiš svojo rutino osebne nege razširiti tudi na zobno higieno, a te plastika pri embalaži tovrstnih izdelkov ovira? V Rifuzlu najdeš veganske (ali svilene (povezava do izdelka)) zobne nitke, ki ti bodo poleg ostalih izdelkov za ustno higieno (povezava do kategorije izdelkov-npr. zobna higiena) pomagali pri zmanjšanju količine odpadkov tudi v kopalnici. Vsebujejo kar 20% manj plastike kot ostale zobne nitke, ki jih najdeš na tržišču.

Veganske zobne nitke Georganics so narejene iz oglja bambusovih vlaken, najlona (20%), zaščitene s premazom voska kandalie ter z dodanim eteričnim oljem mete.

Izdelek je pretežno naravnega izvora, iz trajnostno pridelanega bambusa. Paketu je priložena steklena posodica z aluminijastim pokrovčkom z robnim nožkom, ki ti omogoča razrez nitke na željeno dolžino ter 1 refil zobne nitke (dolžine 30 m). Pakirano je v kartonasto embalažo.

Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.

Uporaba in shranjevanje

Zobno nitko vstavi v prazno stekleno posodico, nitko odvij in jo izvleci skozi mahjno zarezo na kovinskem pokrovčku, da “štrli” ven. Kovinski pokrovček nato tesno zavij. Nitko nežno izvleci do želene dolžine in jo s stranskim gibom odreži. Nato lahko nitko oviješ okoli palca ter s kratkimi gibi pričneš s čiščenjem medzobnih prostorov.

Po uporabi nitko odvrzi v mešani odpad (nitka ni biorazgradljiva!), kartonasto embalažo pa v reciklirani papir. Ko nitko porabiš do konca, lahko v Rifuzlu kupiš paket refila (povezava do izdelka) ter tako stekleno posodico ponovno uporabiš.

Izdelek shranjuj na suhem mestu. Ker je embalaža za zobne nitke Georganics steklena in zato krhka, bodi pri uporabi previden-a, saj lahko pade na tla in se razbije.

Zanimivost

Super način, kako vsaj malo zmanjšati svojo količino odpadkov v kopalnici je že z uporabo zobne nitke, pakirane v stekleni posodici. Trajnost izdelka podaljšaš tako, da kupiš samo refil oziroma izdelke na rifuzo, kjer se le da. V zadnjem času postaja tovrstno nakupovanje vedno bolj popularno-ne le hrane, ampak tudi drugih izdelkov. V Rifuzlu ti želimo omogočiti čim bolj enostavno in dostopno nakupovanje najljubših izdelkov, ki ti olajšajo prehod na življenjski slog z manj odpadkov. Seveda se naša ponudba na tvojo pobudo vedno hitreje bogati in širi, zato te spodbujamo, da nam svoje predloge in mnenja (pozitivna in negativna-vsega bomo veseli!) s svoje strani posreduješ po socialnih omrežjih (linki do naših socialnih omrežij, oz. kontaktnega “page-a”) ali kar osebno v trgovini. Pričakujemo te!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Veganska zobna nitka meta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…