🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Veganska bolognese omaka BioWay 200 g

4,00 

Veganska bolognese omaka pogrej in pojej BioWay 200 g v stekleni embalaži.

Šifra: 000389 Kategorija: Brand:

Opis

Veganska bolognese omaka je po teksturi in tudi po okusu zelo podobna mesni različici. Drobljenec iz pšeničnega glutena je odličen imitator mesne teksture. Podoben pa mu je tudi v vsebnosti beljakovin, ta je namreč zelo visoka. Za okus omake poskrbijo korenček, paradižnik in mnoge začimbe. Ker je omaka že pripravljena za uživanje, je odlična za kosilo na poti ali v službi.

Uporaba in shranjevanje

Pogrej in pojej skupaj s testeninami, rižem, njoki, ali pa kar s kruhom.

Pred odprtjem hrani na sobni temperaturi (do 20°C, najboljše pa kar v hladilniku). Po odprtju hrani v hladilniku in porabi v ___ dneh.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bo ponovno uporabljen.

Zanimivost

BioWay se na različne načine trudijo za boljši svet. Pulpo, ki ostane pri proizvodnji rastlinskih napitkov namenijo v dobrodelne namene. Običajno jo oblikujejo v slastne dobrodelne kokosove kroglice, ki so med drugim občasno na voljo tudi v Rifuzlu. Zbrani prostovoljni prispevki so vsak mesec namenjeni enemu od društev, ki se na tak ali drugačen način trudijo za dobrobit živali.

Logotip proizvajalca BioWay

BioWay

BIOWAY® je sinonim za kakovost in zdravje. Po tem je bil znan že Tanjin oče, ki ji je to miselnost predal. Priprava veganske hrane je bila njena strast, hobi, saj ko je zbolela ji vse kupljeno ni bilo všeč. Vedno je rada delila vegansko hrano za pokušnjo med ljudi in vedno bolj so jo nagovarjali naj prične izdelovati za trg.

Ko je certificiralala BIOWAY® izdelke, je na Vegan certifikat dodala še hrano, ki ji danes predstavlja neizmerno veselje in zadovoljstvo, ko vidi toliko zadovoljnih brbončic ob okušanju ‘njene’ hrane. Skrb za okolje ji pomeni tudi zero waste pri proizvodnji, torej je skrb za čim manj odpadkov takoj na drugem mestu – za kvaliteto surovin.

Tako je nastal projekt ‘Dobrodelne kroglice’, ki ji je osebno zelo pri srcu, saj se z njimi ognemo ‘odpadku’ pri proizvodnji, podelimo dober produkt ljudem – brezplačno, ter v Rifuzlu zbiramo prostovoljne prispevke za pomoč potrebnim žival’cam.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Veganska bolognese omaka BioWay 200 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja