🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Ustno olje – meta

8,50 

Naravno ekološko vegansko ustno olje z okusom mete Georganics v aluminijasti embalaži, 100 ml.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000435 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš poseben, svež tretma, ki bo obenem poskrbel za zdravje tvojih zob in dlesni, povrh pa je še priročno pakiran v okolju prijazni embalaži? V Rifuzlu poleg ostalih izdelkov za ustno nego Georganics (povezava do izdelkov – Georganics) sedaj najdeš tudi naravno ustno olje z okusom mete, ki ne bodo prinesle svežine samo tebi, temveč tudi okolju!

Naravno ustno olje je narejeno na osnovi kokosovega olja, njemu dodano eterično olje mete bo pa s svojimi antiseptičnimi značilnostmi odlično poskrbelo za ohranjanje zdrave ustne flore in nezaželenim bakterijam preprečilo dostop do tvojega dragocenega nasmeha.

Izdelek je narejen iz svežih sestavin, brez fluorida, glicerina in sintetičnih natrijevih spojin.

Izdelki Georganics so izdelani v Angliji in niso testirani na živalih. Pakirano v reciklirano aluminijasto flaško, zaščiteno s biorazgradljivo kartonasto embalažo.

Uporaba in shranjevanje

Naravno ustno olje Georganics se uporabljaja kot nadomestilo ustne vode, le, da ima bolj naraven priokus in več koristnih učinkov baze kokosovega olja, ki bo tvojemu zobovju povrnilo naravno belino ter poleg njih pred bakterijami zaščitilo še tvoje dlesni.

1-2 žlički olja zlij v usta in “žvrkljaj” od 5-20 minut. Po uporabi priporočamo, da namesto v odtok, olje izpljuneš zunaj, da preprečiš kopičenje usedline v odtoku ali ceveh. Olje uporabljaj nekajkrat na teden ali po potrebi, najbolje pred pranjem zob. Ne priporočamo vsakodnevne rabe.

Izdelek po uporabi shranjuj tesno zaprt na suhem mestu, stran od vlage, neposredne sončne svetlobe in toplote. V kolikor pride do nihanja temperatur prostora ali neustreznega shranjevanja, se lahko trajnost ter kvaliteta izdelka skrajšata. Po odprtju je izdelek uporaben še najmanj 12 mesecev.

Zaradi svojega priročnega pakiranja lahko ustno olje vzameš s seboj tudi na potovanje, saj ti bo ena flaška (100 ml) dobro služila za približno 10-12 žvrkljanj!

Po uporabi kartonasto embalažo ustrezno recikliraj med odpadni papir, aluminijasto embalažo tabletk pa ustrezno recikliraj ali ponovno uporabi.

Opozorilo
V kolikor imaš kakršnokoli alergijo ali si občutljiv na sestavine izdelka, priporočamo, da izdelek uporabljaš previdno in sprva uporabiš le manjšo količino izdelka.

Če pride do stika z očmi, si roke operi in oči nežno izpiraj nekaj minut, da draženje ublažiš. V kolikor dražeč občutek ne poneha, se obrni na zdravniško pomoč.

Zanimivost

Ali si lahko predstavljaš, koliko nepotrebne plastične embalaže vsak človek zavrže v smeti že samo z izdelki za osebno nego in higieno? Poleg tega pa je večina sestavin v konvencionalnih izdelkih toksičnih in agresivnih za telo, še posebej za naš dragocen nasmeh. Kot nalašč so v zadnjem času postali nekdaj zelo zdravilni rituali za ohranjanje telesnega in dentalnega zdravja zopet zelo popularni, le da jih zdaj v že “zmešani” različici z najkakovostnejšimi sestavinami dobiš v embalaži, ne le zaradi njihovega “kul” izgleda, ampak ker so tudi super za okolje! Kdo si ne bi želel uporabljati izdelkov, ki izgledajo moderno in ob tem pomagati še našemu planetu?

Za več izdelkov ekološke in alternativne kozmetike proizvajalca Georganics klikni tukaj (povezava do proizvajalca Georganics).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ustno olje – meta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja