🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Ustna voda v tabletkah – meta

10,99 

Naravna ekološka veganska ustna voda v tabletkah z okusom mete Georganics v stekleni embalaži, 180 tablet.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000066 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš zamenjavo za svojo standardno ustno vodo, ki je povrh še alternativnega izgleda in priročno pakirana v okolju prijazni embalaži? V Rifuzlu poleg Georganics zobne paste v tabletkah (povezava do izdelkov – Georganics zobne tabletke) sedaj najdeš tudi ustno vodo v tabletkah z okusom mete, ki ne bo prinesla svežine samo tebi, temveč tudi okolju!

Tabletke so narejene na osnovi sode bikarbone in vinskega kamna, ki tvoje zobe varujeta pred bakterijami, njima dodana limonska kislina in eterično olje poživljajoče mete pa bosta poskrbela za svež zadah.

Izdelek je narejen iz svežih sestavin, brez fluorida, glicerina in sintetičnih natrijevih spojin.

Izdelki Georganics so izdelani v Angliji in niso testirani na živalih. Tabletke so pakirane v stekleni posodici z aluminijastim pokrovčkom ter zaščitene s biorazgradljivo kartonasto embalažo.

Uporaba in shranjevanje

Ustna voda Georganics je v obliki majhnih kompaktnih tabletk, ki se razredčijo v vodi in uporabijo kot nadomestilo za standardno ustno vodo. So blažjega okusa in zato primerne tudi za otroke.

1 tabletko sprva spusti v 20 ml vode ter pusti, da se razredči. Ustno vodo nato grgraj vsaj 30 sekund ter izpljuni v odtok. Po uporabi ust ne splahuj.

Ustno vodo v tabletkah uporabi dvakrat na dan po pranju zob.

Izdelek po uporabi shranjuj tesno zaprt na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe in toplote. V kolikor pride do nihanja temperatur prostora ali neustreznega shranjevanja, se lahko trajnost ter kvaliteta izdelka skrajšata. Po odprtju je izdelek uporaben še najmanj 12 mesecev.

Zaradi svojega priročnega pakiranja jih lahko vzameš s seboj tudi na potovanje, saj ti bo eno pakiranje zobnih tabletk Georganics (180 tabletk) dobro služilo za približno tri mesece!

Po uporabi kartonasto embalažo ustrezno recikliraj med odpadni papir, stekleno embalažo tabletk pa odvrzi med steklo ali ponovno uporabi.

Opozorilo
V kolikor imaš kakršnokoli alergijo ali si občutljiv na sestavine izdelka, priporočamo, da izdelek uporabljaš previdno in sprva uporabiš le manjšo količino izdelka.

Če pride do stika z očmi, si roke operi in oči nežno izpiraj nekaj minut, da draženje ublažiš. V kolikor dražeč občutek ne poneha, se obrni na zdravniško pomoč.

Zanimivost

Ali si lahko predstavljaš koliko nepotrebne plastične embalaže vsak človek zavrže v smeti že samo z izdelki za osebno nego in higieno? Poleg tega je večina sestavin v konvencionalnih izdelkih toksičnih in agresivnih za telo, še posebej za naš dragocen nasmeh. Kot nalašč so v zadnjem času postale zobne paste in ustne vode v obliki tabletk zelo popularne, ne le zaradi svoje uporabnosti in privlačne embalaže, ampak ker so super tudi za okolje! Kdo si ne bi želel uporabljati izdelkov, ki izgledajo moderno in ob tem še pomagati okolju?

Za več izdelkov ekološke in alternativne kozmetike proizvajalca Georganics klikni tukaj (povezava do proizvajalca Georganics).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ustna voda v tabletkah – meta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja