🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Univerzalno čistilo Odori

6,90  / kg

Eko univerzalno čistilo poprova meta Odori na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo plastenke, rabljeno embalažo od čistil, detergentov.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Vsa čistila Odori dobimo v plastičnih kanticah, ki jih vračamo dobavitelju, zato tudi na poti do Rifuzla ne nastanejo odpadki. Transportna pot je izredno kratka, saj čistila Odori izdelujejo v Ljubljani.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek (s certifikatom).
Šifra: 000142 Kategorija: Brand:

Opis

Univerzalno čistilo poprova meta ODORI je primerno za čiščenje vseh pralnih površin v domu ter za čiščenje prostorov domačih živali. Po uporabi bodo imeli površine ter očiščen prostor prijeten vonj po poprovi meti. Čistilo je narejeno iz ekoloških sestavin, ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, encimov in drugih dodatkov. Izdelek je prav tako biorazgradljiv, veganski in ni testiran na živalih.

V Rifuzlu ti nudimo nakup univerzalnega čistila ter drugih izdelkov za čiščenje Odori na rinfuzo (prinesi svojo embalažo, kamor si jih natočiš).

Uporaba

Čistilo pred uporabo pretresi, nato pa ga nanesi neposredno na površino ali na gobico za pomivanje. Površino zdrgni, obriši z mokro krpo ter pusti, da se posuši. Uporabi približno 2 mL na 4 L tople vode. Po uporabi si roke temeljito umij z vodo.

Opozorilo

Univerzalno čistilo poprova meta vsebuje eterično olje poprove mete, kar lahko povzroči draženje kože ali oči. Hrani nedosegljivo otrokom, pri nanašanju predlagamo zaščito za oči, saj ob stiku povzroča hudo draženje. Če pride do stika z očmi, previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Če nosiš kontaktne leče, jih odstrani in nadaljuj z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poišči zdravniško pomoč ali oskrbo.

Shranjevanje

Hrani v tesno zaprti steklenici ali posodi za čistila na hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Logotip proizvajalca Odori

Odori

Pri Odori že vrsto let razvijajo popolnoma naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja.

Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov – vsi njihovi izdelki so 100% naravni, iz bio sestavin in vegansko certificirani. Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberejo, stisnejo in zmeljejo, da pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. V Rifuzlu pa so skorajda vsi njihovi izdelki na voljo na rinfuzo (refil).

Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevajo, zato ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravijo, vzgojijo in izdelajo sami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Univerzalno čistilo Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja