🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Univerzalno čistilo Odori

6,90  / kg

Eko univerzalno čistilo poprova meta Odori na rinfuzo.

Šifra: 000142 Kategorija: Brand:

Opis

Univerzalno čistilo poprova meta ODORI je primerno za čiščenje vseh pralnih površin v domu ter za čiščenje prostorov domačih živali. Po uporabi bodo imeli površine ter očiščen prostor prijeten vonj po poprovi meti. Čistilo je narejeno iz ekoloških sestavin, ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, encimov in drugih dodatkov. Izdelek je prav tako biorazgradljiv, veganski in ni testiran na živalih.

V Rifuzlu ti nudimo nakup univerzalnega čistila ter drugih izdelkov za čiščenje Odori na rinfuzo (prinesi svojo embalažo, kamor si jih natočiš).

Uporaba

Čistilo pred uporabo pretresi, nato pa ga nanesi neposredno na površino ali na gobico za pomivanje. Površino zdrgni, obriši z mokro krpo ter pusti, da se posuši. Uporabi približno 2 mL na 4 L tople vode. Po uporabi si roke temeljito umij z vodo.

Opozorilo

Univerzalno čistilo poprova meta vsebuje eterično olje poprove mete, kar lahko povzroči draženje kože ali oči. Hrani nedosegljivo otrokom, pri nanašanju predlagamo zaščito za oči, saj ob stiku povzroča hudo draženje. Če pride do stika z očmi, previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Če nosiš kontaktne leče, jih odstrani in nadaljuj z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poišči zdravniško pomoč ali oskrbo.

Shranjevanje

Hrani v tesno zaprti steklenici ali posodi za čistila na hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Univerzalno čistilo Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja