✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Trdo milo za ročno pomivanje posode Comme Avant

(1 mnenje stranke)

7,50 

Ekološko milo za ročno pomivanje posode v trdi obliki znamke Comme Avant. Učinkovit detergent, ki je na voljo brez embalaže, v 150 g kosu.

20 na zalogi

 • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
 • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
 • 🇫🇷 Poreklo: Francija.
 • Izdelek z ekološkim certifikatom.
 • Veganski izdelek.
Šifra: 1340 Kategorija: Brand:

Opis

Si vedel-a, da lahko detergent za ročno pomivanje posode kupiš tudi v trdi obliki? Poglej, katere vse prednosti ima takšna oblika detergenta:

 1. Ker je v trdi obliki, je zelo priročno za uporabo na poti, saj ga potrebuješ le majhen košček in ne zasede veliko prostora.
 2. Narejeno le iz 4 osnovnih sestavin, ki so naravi prijazne in efektivne. To so ekološko kokosovo olje, soda bikarbona, glicerin in voda. Zato je biorazgradljivo in ga lahko brez slabe vesti uporabljaš tudi na kampiranju v naravi.
 3. Ker je skoncentrirano v kocko, ga ob pravilni uporabi porabiš precej manj kot tekočega detergenta. 150 g kocka ti bo služila za okoli 3 mesece uporabe.
 4. Ker ne vsebuje nobenih nepotrebnih dodatkov in dišav, je primerno tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trdo milo za ročno pomivanje posode je kljub alternativni obliki detergenta zelo učinkovito, se lepo peni in dobro razmasti posodo. Zaradi efektivne uporabe, preproste sestave in minimalističnega pakiranja brez plastike, je to res prava zmanjškarska izbira za pomivanje posode!

Uporaba in shranjevanje

Trdo milo uporabljamo tako, da z mokro gobico (ali krpo ali krtačko) podrgnemo po trdem milu, da se ga nekaj prenese na gobico. Nato nadaljujemo s pomivanjem posode. Pri uporabi ne nastane velika količina pene, a ne skrbi, izdelek je kljub temu popolnoma učinkovit pri razmaščevanju in čiščenju.

Milo za ročno pomivanje posode je nežno in primerno tudi za ljudi z občutljivo kožo. Tako zelo je nežno, da lahko odpadno vodo z milom v njej, uporabiš celo za zalivanje vrta.

Po uporabi je pomembno, da milo odložiš na suho površino, da se bo v celoti posušilo. Tako mu boš podaljšal-a življenjsko dobo. Ob uporabi 2x na dan, ti bo ta kocka mila služila za okoli 3 mesece.

Zanimivost

Konvencionalnih detergentov za ročno pomivanje posode se želiš izogniti zaradi dveh razlogov. Prvi je ta, da so ti izdelki vedno pakirani v plastiko za enkratno uporabo, ki se najverjetneje ne reciklira, zato z njimi nastane veliko odpadkov. Drugi razlog pa so sestavine v takšnih izdelkih. Velikokrat vsebujejo dodatke, ki so škodljivi tako za okolje kot za tvojo kožo – npr. konzervanse, ki povzročajo draženje kože in alergije, barvila in parfume, ki niso biorazgradljiva in onesnažujejo vodo, … Zato premišljeno izbiraj ekološka čistila s čim bolj osnovnimi sestavinami in okolju prijazno embalažo!

Sestavine: ekološko kokosovo olje, soda bikarbona, naravni glicerin, voda.

1 mnenje za Trdo milo za ročno pomivanje posode Comme Avant

 1. Ana

  Najbolj mi je všeč bogata pena, ki nastane pri pomivanju. Poleg tega je detergent zelo učinkovit in ne pušča belih lis. Priporočam. 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…