🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Trdi zeliščni bonboni Perger

30,00  / kg

Trdi zeliščni bonboni z borovimi vršički Perger na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000467 Kategorija: Brand:

Opis

Tudi slastne Pergerjeve bonbone lahko dobiš na rinfuzo. V ponudbi so klasične žele kocke različnih okusov, mehki in trdi mentol bonboni.

Trdi zeliščni bonboni imajo pri Pergerjevih dolgo družinsko tradicijo, saj jih izdelujejo že od leta 1757. Izdelani so ročno, so brez želatine in brez umetnih barvil in arom. Aromo jim dajejo borovi vršički. Na zunaj so trdi, v notranjosti pa se skriva mehka sredica, ki komaj čaka da prideš do nje.

Uporaba in shranjevanje

Trdi zeliščni bonboni so odličen nadomestek osvežilcev ustne votline – žvečilnih gumijev. Vedno jih imaš lahko pri sebi, pa še nobene nepotrebne embalaže ne ustvariš s tem.
Shranjuj v suhem prostoru.

Zanimivost

Pri Pergerjevih so se globoke družinske skrivnosti medičarske, lectarske in svečarske dediščine ohranile vse do danes. Svoje izdelke iz medu in satja namreč izdelujejo že vse od leta 1757.

Logotip proizvajalca Perger 1757

Perger 1757

V družinskem podjetju Perger 1757 iz Slovenj Gradca z ljubeznijo in strastjo ustvarjajo najboljše izdelke iz medu in satja že vse od leta 1757.

Danes že deveta generacija spoštuje tradicijo in ohranja skrivnosti družinskih receptov in postopkov izdelave. Pri tem ne pozabljajo na naravo, saj uporabljajo le najboljše, 100% naravne sestavine. V Rifuzlu so posebej iskani njihovi bio bonboni, ki so brez želatine in glutena in so, kar je najpomembneje, pristnih sadnih okusov. Sladijo jih z medom in barvajo z ekološko rdečo peso, kurkumo in spirulino.

Na Rifuzlovem dnevu odprtih vrat boste premierno lahko poskusili tudi čisto nove veganske bonbone z okusom slovenske jabolke, Pergerjevo zgodbo pa vam bo predstavil kar najmlajši sin Lucian. Se vidimo! 🙂

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trdi zeliščni bonboni Perger”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja