🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Torbica za shranjevanje pralnih vložkov

6,90 

Bombažna torbica za shranjevanje pralnih vložkov KiSS.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000684 Kategorija:

Opis

Se ti večkrat zgodi, da med obdobjem krvavitve v jutranji naglici hitiš ter pozabiš s seboj vzeti najnujnejše stvari ali pa bi rada ostala mirne vesti, ko si na izletu ali potovanju? Komplet pralnih vložkov KiSS (velikosti 15 ali 20 cm) lahko pospraviš in nosiš s seboj v elegantni in kompaktni bombažni torbici za shranjevanje vložkov. Velikost torbice je zelo priročna, saj ti bo prav prišla tudi pri shranjevanju že uporabljenih vložkov. Tam te bodo varno počakali na pranje.

Torbica je sestavljena iz bombaža (notranja in zunanja plast-100% bombaž).

Slovenski proizvajalec KiSS zagotavlja široko ponudbo trajnosntih izdelkov za ženske in otroke, narejenih iz trpežnih materialov, zato ti bodo zagotovo služili veliko let! Poleg svojih lastnosti, ki so prijazne okolju, so povrh še veganski in niso testirani na živalih. Naj dodamo še, da jih v Rifuzlu dobiš kar brez embalaže, kar jih naredi še bolj dostopne in privlačne!

Uporaba

Torbica za vložke je opremljena z zadrgo za enostavno uporabo, na vrhu pa ima nosilec za lažje prenašanje, nanj pa lahko pritrdiš tudi svoje ključe, kar ti bo pomagalo, da torbice zlepa ne boš pozabila doma.

Pred prvo uporabo izdelek operi. Po uporabi priporočamo, da torbico namočiš v topli vodi ter jo v izogib madežem opereš v najkrajšem možnem času. Torbico KiSS peri na 60°C ali na 95°C, a je pri pranju na višjih temperaturah možnost zbledelosti barv in natisnjenega motiva. V kolikor se soočaš s trdovratnimi madeži, lahko poskusiš z uporabo Odorijevega odstranjevalca madežev za perilo (povezava do izdelka) ali belilnega sredstva Puer (povezava do izdelka).

Ko torbica ni več uporabna, jo odvržeš v zabojnik za reciklažo tekstila.

Shranjevanje

Neprepustna torbica KiSS je lahka in ravnopravšnje velikosti, da jo lahko nosiš s seboj vsepovsod. V torbici lahko hraniš komplet čistih pralnih vložkov velikosti 15 ali 20 cm. Po pranju shranjuj na suhem prostoru.

Zanimivost

Ali si vedel-a, da povprečna ženska v svojem življenju porabi več kot 17,000 tamponov in vložkov? Obremenitev za okolje predstavlja že samo njihova proizvodnja, saj se zanje porabi ogromna količina čiste vode, energije in surovin. S trajnostnimi izdelki lahko drastično zmanjšaš količino odpadkov, pa ne le pri izdelkih za osebno higieno, tudi drugod. Poglej si še ostale možnosti, ki ti jih nudi Rifuzl (povezava do ZW pripomočkov). 🙂 Nikar se ne boj narediti prvega koraka z nakupom in uporabo tovrstnih izdelkov, ki ti bodo služili več let. Tako boš brez slabe vesti zase in za okolje, prav tako bo pa prednosti na dolgi rok deležna tudi tvoja denarnica!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torbica za shranjevanje pralnih vložkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja