🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Tekoče milo SIVKA

9,80  / kg

Ekološko vegansko tekoče milo za roke SIVKA Tierra Verde na rifuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, steklenice, plastenke, rabljeno embalažo od čistil, detergentov.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000481 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš tekoče milo za roke, ki ni pakirano v plastično embalažo, prav tako pa ne vsebuje koži in okolju toksičnih sestavin? Potem le prinesi svojo stekleničko ali prazno embalažo v Rifuzl in si napolni svojo zalogo ekološkega tekočega mila z vonjem sivke češkega proizvajalca Tierra Verde!

Milo, narejeno iz baze himalajskih dreves sapindovk (od koder izvirajo tudi pralni oreščki (povezava do izdelka)!) in rastlinskih sestavin, je primerno za vsakdanjo rabo, tudi za najobčutljivejše dlani.

Narejeno je brez oljnih derivatov, klora, sintetičnih dišav in barvil. Primerno je za odlaganje v naravo, saj sestavine ne vsebujejo agresivnih substanc, ki bi škodovale okolju ali odtoku.

Izdelki proizvajalca Tierra Verde so proizvedeni v Evropi, v ekološko certificiranih obratih, veganski ter niso testirani na živalih. Poleg tega niso pakirani v embalažo, ampak so ti na voljo na rifuzo, zato kar pogumno po svojo zalogo!

Uporaba in shranjevanje

Milo za roke Sivka je izdelano iz ekstrakta pralnih oreščkov (povezava do izdelka), znanih po svojih lastnostih blagega penjenja, zato je primerno za vse tipe kože-tudi za tiste s težavno kožo ter alergijami. Milo lahko brezskrbno uporabljajo tudi otroci.

Manjšo količino mila nanesi na dlani in pod curkom vode drgni med prsti, dokler se ne speni. Za dober efekt se priporoča miljenje 1-2 minuti nato pa dobro pranje z vodo.

Izdelek v svoji embalaži shranjuj tesno zaprt in stran od neposredne sončne svetlobe ter visokih temperatur, saj lahko neustrezno shranjevanje vpliva na staranje in kakovost sestavin izdelka, kar lahko vodi do alergijskih reakcij.

Shranjuj izven dosega otrok. Ko izdelek porabiš skoraj do konca, odvečno količino mila razredči z vodo in roke bodo lahko čiste še kar nekaj časa. Ker je milo prijazno do okolja, ne bo škodovalo tvojemu odtoku ali naravi.

Opozorilo
V kolikor si občutljiv na sestavine izdelka, kot so na primer eterična olja, ti priporočamo previdno uporabo. Na kožo sprva nanesi le manjšo količino izdelka in preveri, kako se na izdelek odziva telo.
Če pride do stika z očmi, si roke operi in oči nežno izpiraj nekaj minut, da draženje ublažiš. V kolikor dražeč občutek ne poneha, se obrni na zdravniško pomoč.

Zanimivost

Med najbolj naravne detergente in sestavine mnogih naravnih kozmetičnih izdelkov spadajo tudi pralni oreščki (povezava do izdelka). Ti so popolnoma primerni za ljudi z občutljivo kožo, prav tako pa so poleg svojih vsestranskih čistilnih značilnosti izredno velikega pomena tudi za zmanjševanje količine odpadkov v naših gospodinjstvih. Poleg tega pomagajo tudi pri ohranjanju zdravega okolja, ki jih sicer proizvedemo s standardnimi čistili. Le kdo si ne želi česa tako zanimivega in uporabnega?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tekoče milo SIVKA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja