🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Tablete za pomivalni stroj If You Care, 40 kos

11,90 

Biorazgradljive tablete za pomivalni stroj If you care.

Šifra: 000679 Kategorija: Brand:

Opis

Tablete za pomivalni stroj If you care so po velikosti precej majhne, a zato toliko bolj koncentrirane. So biorazgradljive, nestrupene in imajo le minimalen vpliv na vodne organizme, saj ne vsebujejo fosfatov in klora. V enem pakiranju najdeš 40 tablet. Vsaka tableta je obdana z ovojem (polivinil alkohol), ki je v vodi topen in biorazgradljiv polimer, zato ti tablet ni potrebno odvijati.

Uporaba

Pred prijemanjem tablet si dobro osuši roke. V pomivalni stroj vstavi eno tableto (njen ovitek se raztopi v vodi) in nastavi na poljuben program.

Opozorilo
Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Previdno, da ne pride v stik z očmi. V primeru stika ter draženja oči previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Odstrani kontaktne leče, če je to mogoče. Če draženje oči ne poneha, poišči zdravstveno pomoč

Če slučajno pride do zaužitja, se nemudoma obrni na zdravniško pomoč.

Shranjevanje

Shranjuj v suhem prostoru, vlaga namreč topi ovitek tablet in lahko se zgodi, da bodo po nekaj časa prilepljene ena na drugo.

Zanimivost

Tablete If you care so za kar 45% do 55% manjše in bolj koncentrirane od večine tablet na trgu. To prispeva k zmanjšanju izpustov in porabi energije pri transportu, zato boš z nakupom teh tablet zmanjšal/-a tudi svoj ogljični odtis.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tablete za pomivalni stroj If You Care, 40 kos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja