🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Ta Strletov sladoled – Buhtl 240 ml

5,20 7,99 

Ta Strletov sladoled Buhtl čokolada z lešniki 240 ml.

Počisti
  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Strletove sladolede nam pripeljejo direktno iz Strletove kmetije, ki se nahaja na Ižanki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek s certifikatom pravične trgovine.
  • Vsebuje laktozo.
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

Ta Strletov Buhtl je primeren samo za 100% čokoladne navdušence. V sebi skriva 72% pravično pridelano čokolado, domačo čokoladno kremo in Piemonte lešnike.

Strletovi sladoledi so izdelani na osnovi domačega mleka in mlečnih izdelkov, zato so kremasti in polnega okusa. Trsni sladkor in čokolada sta iz ekološke pridelave, odlikuje pa ju tudi certifikat pravične trgovine. Poleg trsnega sladkorja za slajenje sladoledov uporabljajo tudi domači med, ki so ga pridno nabirale barjanske čebele. V sadnih sladoledih uporabljajo samo pravo sadje, takšno, ki je do svoje polne zrelosti raslo na drevesu, grmu, v zemlji. Vsi džemi, kreme in pekovski izdelki, ki pristanejo v sladoledih pridejo izpod pridnih rok Ta Strletove ekipe.

V Rifuzlu so Ta Strletovi sladoledi na voljo v najrazličnejših okusih, ki bodo zadovoljili tako sadne, kot čokoladne sladokusce. V zamrzovalniku jih najdeš v papirnatih lončkih v dveh različnih velikostih: 240 ml in 470 ml.

Uporaba in shranjevanje

V kolikor se boš lahko uprl-a in ga prinesl-a do doma, ga shranjuj v zamrzovalniku, saj bo le tako ohranil svojo pravo svežino in okus.

Ko bo posodica prazna, jo brez slabe vesti odvrži v biološke odpadke, saj je popolnoma razgradljiva.

Zanimivost

Ta Strletovi sladoledi, ki jih ponujamo v Rifuzlu, so pakirani v posebno izdajo lončkov brez barvastih nalepk. Niso tako pisani in privlačni na pogled, so pa zaradi tega popolnoma kompostabilni.

Dodatne informacije

Količina

240 ml, 470 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ta Strletov sladoled – Buhtl 240 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…