✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Svež fižolov tatarc Fržek 200 g

5,50 

Fižolova različica veganskega tatarca v sveži, nepasterizirani obliki iz slovenskega fižola! Na voljo v povratnem steklenem lončku. Sestavine: fižol, suhi paradižniki, oljčno olje, voda, čebula, česen, peteršilj, gorčica, kapre, sol, paprika v prahu, poper. Rok uporabe 7 dni.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Tina nam izdelke dostavi osebno in vsa steklena embalaža njenih izdelkov je povratna.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000912 Kategorija: Brand:

Opis

Nalijmo si čistega vina – veganski “tatarci” niso samo za vegane. In tale mojstrovina izpod rok Fržka je prepričala še vsakogar. Odlično kombinacija fižola, suhih paradižnikov in prave mere začimb ne sme manjkati pri obloženi praznični mizi. Ali pa kar tako – kot zdrav namaz za zajtrk, malico ali večerjo.

Uporaba in shranjevanje

“Tatarca” si namaži na sveže popečen kruh, toast ali hrustljave krekerje. Ne pozabi na podlago  – priporočamo ti tole vegansko maslo. Lahko pa direktno v tatarca pomakaš tudi krekerje, grisine ali svežo zelenjavo narezano na palčke.

Kozarček z namazom shranjuj v hladilniku, po odprtju pa ga porabi v petih dneh.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bo ponovno uporabljen.

Zanimivost

Veganske različice tatarskih biftkov ponavadi temeljijo na leči, pri Fržku pa so predani slovenskemu fižolu in so naredili tatarca na osnovi fižola. S tem so pokazali, da lahko namaz nastane tudi iz lokalne surovine in je lahko še bolj okusen in hranilen!

Logotip proizvajalca Fržek

Fržek

Fržek je blagovna znamka slovenskih, organskih, veganskih, predvsem pa etičnih prehrambnih izdelkov. Načela po katerih deluje so: naravno, od blizu in zdravo, saj ve, da dober izdelek naredijo edino dobre sestavine.

Osnova njihovega delovanja je preprostost. Vsi recepti so zelo enostavni, tudi začimb ne dodajajo, da lahko osnovni okusi namazov pridejo bolj do izraza.

Fržkovi izdelki so namenjeni vsem! Še posebej pa jih imajo radi ljudje, katerim je pomembna dobrobit celotnega sveta, skrbijo za okolje in kupujejo lokalne, ekološke in zero-waste izdelke.

Več …

Sestavine: fižol, suhi paradižniki, oljčno olje, voda, čebula, česen, peteršilj, gorčica, kapre, sol, paprika v prahu, poper.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svež fižolov tatarc Fržek 200 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…