🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Stojalo za kovinsko britvico Muhle

25,90 

Stojalo za kovinsko britvico Muehle iz kroma, velikosti 39×31 mm, srebrne barve

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000673 Kategorija: Brand:

Opis

Z izbiro nakupa kovinske britvice ti bo olajšano britje in prehod na življenjski stil z manj odpadki tudi v kopalnici. Sedaj si lahko priskrbiš še stojalo za britvico, kjer te bo počakala na ponovno uporabo.

Stojalo je srebrne barve, izdelano iz kroma in se prilega različnim modelom kovinskih britvic proizvajalca Muehle (več o tem si lahko prebereš tukaj).

Uporaba in shranjevanje

Pred prvo uporabo stojalo za britvico temeljito umij in razkuži tako, da ga za nekaj minut postaviš v raztopino za razkuževanje. To lahko ponoviš tudi po nekajkratnem britju, da stojalo očistiš patogene flore, s tem pa podaljšaš trajnost in uporabnost izdelka.

Po uporabi čisto britvico, z nekoliko odvito britvično glavo, postavi na stojalo obrnjeno navzdol. Le tako boš prepričan-a, da se bo britvica temeljito osušila, s tem pa se bo podaljšala in ohranila njena uporabnost.

Zanimivost

Muehlove britvice in stojala so izdelana iz srebrnega platišča kroma. Material je zelo trpežen in sijočega izgleda. Odlično se obnese kot odporen na korozijo, zato so izdelki, izdelani iz tovrstne kovine ne le estetsko bogati, ampak tudi dolgoobstojni, trpežni in uporabni ter prijazni do okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stojalo za kovinsko britvico Muhle”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja