✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Steklenica za olje – temna 750 ml

1,70 

Temna steklenica za olje 750 ml.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000433 Kategorija: Brand:

Opis

Temne steklenice so namenjene shranjevanju olj, saj zmanjšujejo vpliv sončne svetlobe na kvarjenje maščob. Steklenice za olje se zapirajo s kovinskim pokrovčkom na navoj, na začetku odprtine pa je nameščen tudi plastični nastavek za natančnejše nalivanje olja. V Rifuzlu si lahko natočiš oljčno in sončnično olje, na voljo pa imamo veliko steklenic različnih velikosti:

  • temna steklenica za olje 500 ml
  • temna steklenica za olje 750 ml
  • steklenica za olje 250 ml
  • steklenica za olje 500 ml.

Steklovine kupljene v Rifuzlu ti ni potrebno tehtati, saj imamo njeno težo že zabeleženo. Tako porabimo kakšno nalepko manj in s tem zmanjšamo količino potrošnega materiala.

Uporaba in shranjevanje

Steklenico po uporabi temeljito operi z detergentom in krtačko za steklenice. Pusti odprto na zraku, da se temeljito posuši. s tem boš preprečil/-a nastanek neprijetnih vonjav. Če boš steklenico napolnil/-a z oljem, bodi še posebej pozoren/-a na to, da bo le ta popolnoma suha, saj se voda in olje ne razumeta najbolje.

Zanimivost

V Rifuzlu lahko kupiš novo stekleno embalažo, a smo veliko bolj veseli, če prineseš svojo od doma. Naše poslanstvo namreč ni to, da prodamo čim več nove embalaže, ampak da čim več ljudi spodbudimo k uporabi svoje. Stremimo k zmanjšanju količine odpadne embalaže vseh vrst (tudi steklene in papirnate), zato uporabi kar že imaš doma, te nove pa naj bodo le kot izhod v sili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Steklenica za olje – temna 750 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja