🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Steklenica bela 700 ml

0,80 

Steklenica iz belega stekla za ponovno uporabo 700 ml.

Šifra: 000434 Kategorija: Brand:

Opis

Steklenice, ki so na voljo v Rifuzlu so namenjene tistim, ki so svojo steklenico pozabili doma, pa jim je zadišala Kombucha. Vanjo si lahko natočiš tudi razna čistila, detergente ali pa jo kupiš kar prazno. Steklenica je iz belega stekla, zapre se s kovinskim pokrovčkom na navoj, na voljo pa je v dveh velikostih: 1000 ml in 700 ml.

Steklovine kupljene v Rifuzlu ti ni potrebno tehtati, saj imamo njeno težo že zabeleženo. Tako porabimo kakšno nalepko manj in s tem zmanjšamo količino potrošnega materiala.

Uporaba in shranjevanje

Steklenico po uporabi temeljito operi z detergentom in krtačko za steklenice. Pusti odprto na zraku, da se temeljito posuši. s tem boš preprečil/-a nastanek neprijetnih vonjav.

Zanimivost

V Rifuzlu lahko kupiš novo stekleno embalažo, a smo veliko bolj veseli, če prineseš svojo od doma. Naše poslanstvo namreč ni to, da prodamo čim več nove embalaže, ampak da čim več ljudi spodbudimo k uporabi svoje. Stremimo k zmanjšanju količine odpadne embalaže vseh vrst (tudi steklene in papirnate), zato uporabi kar že imaš doma, te nove pa naj bodo le kot izhod v sili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Steklenica bela 700 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja