Košarica
0,00 €

Spatula za zobno pasto

0,40 

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka nastane nekaj odpadkov. Izdelki Georganics prispejo v Rifuzl po pošti. Pri pošiljanju uporabljajo papirnato in kartonasto polnilo. To uporabimo za pošiljanje paketov ali pa damo dobaviteljem v uporabo.
  • 🇬🇧 Poreklo: Velika Britanija.
Šifra: 1040 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca Georganics

Georganics

Misija podjetja Georganics je vsakemu gospodinjstvu ponuditi naravne, trajnostne in učinkovite izdelke za ustno higieno. Zavedajo se kako velik vpliv imajo aktivnosti, ki jih izvajamo vsakodnevno: ščetkanje in nitkanje zob, uporaba ustne vodice… Zato dajejo velik poudarek sestavinam, ki jih vključujejo v izdelke, ter embalaži, ki je v glavnem steklena. Take spremembe se na prvi pogled ne zdijo velike, a samo pomisli koliko odpadkov proizvede tvoja zobna rutina v enem samem letu!

Georganics odlikujejo tudi mnogi certifikati: Cruelty free international, Vegan, Soil association… Poleg tega so zavezani, da 1% od prodaje namenijo neprofitnim organizacijam, ki stremijo po boljši prihodnosti.

V liniji izdelkov Georganics tako najdeš zobne paste brez fluorida, biorazgradljive zobne nitke, ustne vodice, ustna olja… Vse v stekleni embalaži, ki jo lahko vrneš v Rifuzl ali pa ponovno uporabiš doma.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spatula za zobno pasto”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja