🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Sončna krema citrusi Amon in Anis 100 ml

19,00 

Ekološka sončna krema Citrusi Amon & Anis, 100 ml, v stekleni embalaži.

Šifra: 000419 Kategorija: Brand:

Opis

Tudi ti rad-a posedaš na soncu, a še nisi našel-a sebi in okolju bolj prijazne različice sončne kreme, poleg tega si pa želiš dišati po poletnih citrusih? Sedaj v Rifuzlu najdeš različne sončne kreme Amon & Anis, pakirane kar v stekleni embalaži! Super, kajne?

Sončna krema je sestavljena iz osnove karitejevega masla, olivnega in kokosovega olja, čebeljega voska ter cinkovega oksida. Za dodatno svežino sta mu pa dodana še eterično olje limonine trave in rožmarinov antioksidant.

Vsebnost cinkovega oksida, ki je brez nano delcev, bo tvojo kožo obarvala nekoliko bolj bele barve kot običajne sončne kreme, bo pa zato dobro ščitil kožo pred sončnimi žarki. Sončna krema brez vonja Amon & Anis ne vsebuje eteričnih olj in dišav, zato je primerna za brezskrbno nanašanje na še tako občutljivo kožo. Kremo lahko uporabljajo tudi otroci.

Sončna krema ima faktor SPF 30, UVA + UVB visoko zaščito ter je vodoodporna.

Izdelki Amon & Anis so ročno izdelani v Sloveniji ter niso testirani na živalih. Pakirani so v stekleno embalažo, ki jo lahko ponovno uporabiš ali prineseš nazaj v Rifuzl.

Uporaba

Sončno kremo Amon & Anis na kožo nanesi vsaj pol ure pred izpostavljanjem sončnim žarkom. Če se potiš, kopaš ali se med uživanjem na plaži obrišeš z brisačo, bo učinek kreme zbledel. Za večjo zaščito kremo večkrat dnevno nanesi na predele telesa, ki so najbolj izpostavljeni, ne pozabi pa tudi na skrite kotičke. Le tako boš najbolje poskrbel za svojo kožo.

Opozorilo
Tudi po nanašanju sončne kreme na kožo, med sončenjem ne pozabi na odmore! To velja predvsem za dojenčke in mlajše otroke, saj lahko ogroža njihovo zdravje.

Če pride do stika z očmi, si roke operi in oči nežno izpiraj nekaj minut, da draženje ublažiš. V kolikor dražeč občutek ne poneha, se obrni na zdravniško pomoč.

Več o sončnih kremah Amon & Anis in dodatnih navodilih za njihovo uporabo najdeš tukaj.

Zanimivost

Večina konvencionalnih sončnih krem, poleg svojega pakiranja v plastično embalažo in toksične sestave, predstavlja nevarnost tako za naše zdravje, kakor tudi za okolje. Podjetje Amon & Anis si prizadeva za izdelavo in zagotavljanje naravnih, ekoloških ter živali in okolju prijaznih izdelkov iz visokokakovostnih sestavin. Z nakupom boš podprl-a slovenske proizvajalce ter sebi olajšal-a vstop v življenjski stil z manj odpadki tudi na področju osebne higiene. Naj bo čas na plaži tako brezskrben kot še nikoli prej!

Več o Amon & Anis izdelkih najdeš v tem videu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sončna krema citrusi Amon in Anis 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja