Košarica
0,00 €

Slivova marmelada Potočnik Poprask

4,70 11,90 

Ekstra domača slivova marmelada z Ekološke kmetije Potočnik Poprask, narejena iz domačih sliv in pakirana v 212 ml ali družinski 750 ml povraten kozarec.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Ekološka Kmetija Potočnik Poprask nam izdelke dostavi osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000058 Kategorija: Brand:

Opis

Slivova marmelada iz Ekološke kmetije Potočnik Poprask slovi daleč naokoli. Tako vas je prepričala, da smo v ponudbo dodali še veliko, družinsko pakiranje marmelade. Narejena je iz domačih sliv ter dodatka želirnega sladkorja in limoninega soka.

Uporaba in shranjevanje

Slivova marmelada je odlična za na palačinke in kruh z maslom. Lahko pa jo dodaš tudi kosmičem za zajtrk ali v navaden jogurt. Zmešaš jo lahko z domačo albuminsko skuto ali pa vegansko škuto in imaš pripravljeno slastno malico.

Marmelado lahko do odprtja shranjuješ v shrambi ali v omari. Po odprtju pa jo prestavi v hladilnik.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Ekološka kmetija Potočnik Poprask je družinska kmetija v Šaleški dolini, ki je znana po svojih sadnih, zeliščnih in pekovskih izdelkih. Ti so narejeni iz samih domačih in kvalitetnih sestavin. Si že poskusila njihove pirine piškote z lešniki in čokolado?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Slive, sladkor, limonin sok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slivova marmelada Potočnik Poprask”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…