Košarica
0,00 € / kg

Slive

4,60  / kg

Mešane slive: domača češplja in valjevka;

Sadje, pridelano na Kmetiji Drnovšček, se lahko pohvali s certifikatom “Izbrana kakovost”. To pomeni, da je bilo obrano ob optimalni zrelosti, ni prepotovalo veliko kilometrov, pridelava pa je na splošno okolju bolj prijazna ?.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Kupiš z lastno embalažo ali pa jo priskrbimo mi. Najbolj priporočamo .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1134 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca Kmetija Drnovšček

Kmetija Drnovšček

Kmetija Drnovšček, se nahaja na višje ležečem delu Goriških Brd v vasi Vedrijan, kjer se ob lepem vremenu pogled razprostira vse do morja na jugu in alpskega sveta na severu. Njihovi nasadi pa niso omejeni samo na Brda, temveč se pod težo sadja šibijo tudi v Kromberku na Goriškem.

Ugodna klima, rodovitna tla in pridne roke že več generacijam omogočajo pridelavo različnih vrst sadja: vse od znanih briških češenj do sliv, hrušk, breskev, marelic, kivija, kakija in seveda grozdja. Vse sadje na kmetiji Drnovšček ima certifikat izbrana kakovost Slovenija, kar pomeni, da je obdelava bolj prijazna naravi, da sadje obirajo na višku zrelosti in da ga kar najhitreje pripeljejo do kupcev. Takšno sadje je najbolj zdravo, okusno in sočno.

Vodilo kmetije Drnovšček je upoštevanje naravnih danosti okolja v katerem živjo, izročil njihovih prednikov, istočasno pa uvajajo moderne procese, ki jim lajšajo pridelavo.

Kmetija Drnovšček z veseljem sprejme nazaj vse gajbice v katerem prodajamo sadje ter jih ponovno uporabi.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slive”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja