🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Slani mediteranski piškoti Fržek

20,00  / kg

Slani mediteranski piškoti iz sojine okare Fržek na rinfuzo.

Šifra: 000711 Kategorija: Brand:

Opis

Pri Fržku ne vržejo stran ničesar kar bi še lahko uporabili. Pri izdelavi sojinega napitka je stranski produkt pulpa, ki ostane po stiskanju in ji z drugo besedo rečemo tudi okara. Okara je sicer del tradicionalne Japonske, Korejske in Kitajske kuhinje, fržkova Tina pa se je odločila iz nje narediti piškote. Tako so nastali slani mediteranski piškoti. So odličen slan prigrizek z veliko arome rožmarina, origana in česna.

Iz sojine okare pri Fržku izdelujejo tudi Manj sladke piškote. Oboji so na voljo v rinfuzi.

Uporaba in shranjevanje

Slani mediteranski piškoti so odličen prigrizek ob ogledu filma, lahko jih pomakaš v fržkove namaze, ali pa ponudiš ob narezku.

Shranjuj jih v suhem prostoru.

Zanimivost

Veš kdo se skriva za Fržkom? To sta Tina in Lucija, ki so jima načela naravno, od blizu in zdravo temelj njunega delovanja. Zato so sestavine njunih izdelkov pridobljene na ekološki način in v veliki večini prihajajo iz Slovenije.

Logotip proizvajalca Fržek

Fržek

Fržek je blagovna znamka slovenskih, organskih, veganskih, predvsem pa etičnih prehrambnih izdelkov. Načela po katerih deluje so: naravno, od blizu in zdravo, saj ve, da dober izdelek naredijo edino dobre sestavine.

Osnova njihovega delovanja je preprostost. Vsi recepti so zelo enostavni, tudi začimb ne dodajajo, da lahko osnovni okusi namazov pridejo bolj do izraza.

Fržkovi izdelki so namenjeni vsem! Še posebej pa jih imajo radi ljudje, katerim je pomembna dobrobit celotnega sveta, skrbijo za okolje in kupujejo lokalne, ekološke in zero-waste izdelke.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slani mediteranski piškoti Fržek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja