Košarica
0,00 € / kg

Sadne rolice (različni okusi)

66,00  / kg

Sušene sadne rolice različnih okusov Domače dobrote Metka, na rinfuzo.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka nastane nekaj odpadkov. Sadne rolice dobimo v papirnati vrečki, ki jo uporabimo za odlaganje bioloških odpadkov.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 000539 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš bolj naravno različico standardnim sladkarijam, po katerih rad-a posegaš? Ti odvečna embalaža in sumljive sestavine, dodane sadju predstavljajo oviro pri nakupovanju izdelkov? Potem boš zagotovo zadovoljen-a z domačimi Metkinimi sadnimi rolicami, ki se kar topijo v ustih!

Sadne rolice so sadni prigrizki iz posušene sadne kaše. Odlično se obnesejo, v kolikor potrebuješ hiter “boost” energije po športni aktivnosti (ali med študijem), zaradi svoje mejhne velikosti, jih pa lahko odneseš celo s seboj na pot ali na izlet v gore.

Na voljo v različnih okusih-jagoda, kivi, kaki, češnja, figa. Okusi v Rifuzlovi ponudbi se razlikujejo glede na sezonsko razpoložljivost sestavin.

Izdelek je slovenski, veganski, brez konzervansov. Na rifuzo-zato le pridi na obisk v Rifuzl in si škrnicl ali posodico napolni s temi okusnimi, sadnimi sladkarijami!

Uporaba in shranjevanje

Sadne rolice lahko ješ same (kar iz vrečke, seveda), ali jih dodaš v najljubši smoothie-bowl, uporabiš kot nadev peciva ali za dekoracijo tort. Tako tvoje kreacije ne bodo le super izgledale, ampak bodo še toliko slajše! Označi nas na Instagramu, da ti izrazimo podporo pri kulinaričnem ustvarjanju!

Shranjuj v tesno zaprti embalaži, najbolje v stekleni (saj je steklo eden boljših materialov, ki ohranja aromo in kakovost izdelka!), na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na deklaraciji izdelka.

Zanimivost

Domače dobrote Metka izhajajo iz Vipavske doline ter se pridelujejo iz lokalnega sadja, zelenjave in zelišč. Vipavsko dolino krasijo celoletni plodovi, iz katerih so pripravljeni okusi izdelki brez ali z manj dodanega sladkorja. Slastne domače marmelade, okusni sirupi in sokovi bodo nepogrešljiva izbira za zajtrk, popoldansko malico ali sladko večerjo pred spancem.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Rolice z okusom kakija: kaki 98%, limonin sok, sredstvo proti sprijemanju: riževa moka.

Rolice z okusom češnje: češnja 99%, želirno sredstvo: agar agar, sredstvo proti sprijemanju: riževa moka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sadne rolice (različni okusi)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja