🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Sadne rolice (različni okusi)

65,00  / kg

Sušene sadne rolice različnih okusov Domače dobrote Metka, na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000539 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš bolj naravno različico standardnim sladkarijam, po katerih rad-a posegaš? Ti odvečna embalaža in sumljive sestavine, dodane sadju predstavljajo oviro pri nakupovanju izdelkov? Potem boš zagotovo zadovoljen-a z domačimi Metkinimi sadnimi rolicami, ki se kar topijo v ustih!

Sadne rolice so sadni prigrizki iz posušene sadne kaše. Odlično se obnesejo, v kolikor potrebuješ hiter “boost” energije po športni aktivnosti (ali med študijem), zaradi svoje mejhne velikosti, jih pa lahko odneseš celo s seboj na pot ali na izlet v gore.

Na voljo v različnih okusih-jagoda, kivi, kaki, češnja, figa. Okusi v Rifuzlovi ponudbi se razlikujejo glede na sezonsko razpoložljivost sestavin.

Izdelek je slovenski, veganski, brez konzervansov. Na rifuzo-zato le pridi na obisk v Rifuzl in si škrnicl ali posodico napolni s temi okusnimi, sadnimi sladkarijami!

Uporaba in shranjevanje

Sadne rolice lahko ješ same (kar iz vrečke, seveda), ali jih dodaš v najljubši smoothie-bowl, uporabiš kot nadev peciva ali za dekoracijo tort. Tako tvoje kreacije ne bodo le super izgledale, ampak bodo še toliko slajše! Označi nas na Instagramu, da ti izrazimo podporo pri kulinaričnem ustvarjanju!

Shranjuj v tesno zaprti embalaži, najbolje v stekleni (saj je steklo eden boljših materialov, ki ohranja aromo in kakovost izdelka!), na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na deklaraciji izdelka.

Zanimivost

Domače dobrote Metka izhajajo iz Vipavske doline ter se pridelujejo iz lokalnega sadja, zelenjave in zelišč. Vipavsko dolino krasijo celoletni plodovi, iz katerih so pripravljeni okusi izdelki brez ali z manj dodanega sladkorja. Slastne domače marmelade, okusni sirupi in sokovi bodo nepogrešljiva izbira za zajtrk, popoldansko malico ali sladko večerjo pred spancem.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka so sinonim za pestro množico dobrot iz lokalno pridelanega sadja in zelenjave iz Vipavske doline. So brezsladkorne ali manj sladke, neobičajne in inovativne. Predvsem pa sledijo bogastvu naravnih okusov.

Na voljo so marmelade, omake, sokovi …

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sadne rolice (različni okusi)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja