Košarica
0,00 €

Rožmarinov sirup Domače dobrote Metka

6,50 

Rožmarinov sirup Domače dobrote Metka, 500 ml. Za pripravo osvežilnih napitkov, sladkanje čaja in kot dodatek sladicam.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1017 Kategorija: Brand:

Opis

Metkin rožmarinov sirup je klasičen sirup iz vodnega izvlečka rožmarina in sladkorja. Za kanček kislosti mu je dodan še limonin sok. Sirup je domač izdelek, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil.

V Rifuzlu je na voljo v 500ml povratni steklenici.

Uporaba in shranjevanje

Osvežilno pijačo si pripraviš tako, da zmešaš sirup in vodo v razmerju 1:8. Za večji užitek dodaj še kocko ledu in rezino limone. S sirupom si lahko posladkaš čaj, ali pa ga uporabiš pri pripravi koktajlov. Še posebej dobro se poda k limonadi, tako da ga lahko dodaš namesto sladkorja.

Po odprtju steklenico hrani v hladilniku.
Ko bo steklenica prazna, jo prinesi v Rifuzl, mi pa jo bomo vrnili Metki, da jo bo ponovno uporabila.

Zanimivost

Domače dobrote Metka so domači izdelki, ki prihajajo z mlade kmetije iz Vipavske doline. Njihovi marmelade, sokovi, pomake, zelenjavni namazi in kompoti so izdelane iz lokalno pridelanega sadja zelenjave in zelišč. Dobrote so manj sladke ali pa celo brez sladkorja, brez ojačevalcev okusa in sledijo bogastvu pristnih naravnih okusov.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rožmarinov sirup Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja