🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Rozine v čokoladi

6,90  / kg

Sušene sladke rozine, oblite z mlečno in temno čokolado Odlično, na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Vsebuje laktozo.
Šifra: 000713 Kategorija: Brand:

Opis

Najbolj poznane sladke rozine sorte Sultana se obirajo iz vinskih trt ter nato sušijo na soncu, v senci ali mehansko. Oblite s sladkorjem ter mlečno in temno čokolado, zato se bodo v tvojih ustih kar stopile! Le pridi na obisk v Rifuzl s praznim škrnicljem ali posodico ter priskrbi dozo “cukra” sebi in domačim!

Izdelek je vegetarijanski. Vsebuje mleko, sojo.

Uporaba in shranjevanje

Shranjuj v tesno zaprti embalaži, najbolje v stekleni (saj je steklo eden boljših materialov, ki ohranja aromo in kakovost izdelka!), v temnem, suhem in hladnem prostoru.

Vsebuje laktozo in sojo. Lahko vsebuje sledove arašidov, oreščkov, glutena in sezama.

Po odprtju čimprej uporabi. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na deklaraciji izdelka.

Zanimivost

Rozine so ena nepogrešljivih prigrizkov sladke sorte, ki jih obožuje masikdo izmed nas. Bogate so z energijsko vrednostjo, vlakninami, vitamini in minerali, zato so odlično sredstvo za hiter “boost” energije med učenjem ali športom, prav tako pa pozitivno vplivajo na železo v krvi ter ohranjajo zdrave kosti!

V povprečju se največ rozin pridela v ZDA, prav tako pa veljajo za ene od najbolj pogosto uporabljenih vrst suhega sadja. Ali si vedel-a, da je v povprečju potrebno pobrati 4 tone grozdja, če želimo imeti eno tono rozin? Suši se jih na različne načine, uporabljajo pa se kot nadev za peciva, sladek prigrizek skupaj z raznimi oreščki, v kosmičih ali celo pri izdelavi energijskih ploščic in presnih slaščic. Primerne so tudi v kombinaciji z glavnimi jedmi, saj jim dajejo sočnost in sladek okus.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rozine v čokoladi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja