✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Ribezov sirup Domače dobrote Metka

8,90 

Domač ribezov sirup Domače dobrote Metka iz rdečega in črnega ribeza ter grozdnega soka, brez dodanega sladkorja. Na voljo v 500 ml povratni stekleni embalaži.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Meta nam svoje izdelke priprelje osebno in pri tem ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1390 Kategorija: Brand:

Opis

Ribezov sirup prihaja iz Vipavske doline, kjer Meta s svojimi pomočniki pripravlja slastne domače dobrote. Pri Metki nam je še posebej všeč njena transparentnost glede porekla sadja in za ribez ponosno pove, da ga dobi iz domačega nasada “Kunsteljnovega ribeza” iz Gorij pri Bledu. Neškropljenemu rdečemu in črnemu ribezu nato doda le še nekaj malega grozdnega soka za sladkobo in to je to. Brez dodanega sladkorja, barvil in drugih dodatkov. Za vse nostalgike, ki ste ribezov sirup pili že v otroštvu in tiste, ki si ga boste drznili prvič poskusiti.

Ribezov sirup je na voljo v 500 ml povratni steklenici.

Uporaba in shranjevanje

Sirup redčimo z vodo v razmerju 1:8, da dobimo osvežilen in ravno prav sladek napitek. Za piko na i mu dodaj še vejico mete, kolobar limone in kocko ledu. S sirupom si lahko posladkaš čaj, ga vmešaš v koktejl ali pa ga uporabiš pri pripravi sladic. Možnosti je res veliko. 🙂

Hraniš ga lahko v shrambi, po odprtju pa v hladilniku.

Prazno steklenico prinesi v Rifuzl, mi pa jo bomo vrnili Metki, da jo bo ponovno napolnila s svojimi domačimi dobrotami.

Zanimivost

Več o gorjanskem ribezu si lahko prebereš tukaj.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Sok neškropljenega domačega rdečega in črnega ribeza 67%, zgoščen grozdni sok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ribezov sirup Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja