🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Puer, belilo in odstranjevalec madežev

8,90 

Puer je belilo in odstranjevalec madežev na bazi kisika. V kolikor želiš svoja nekoč bela in sedaj siva oblačila nazaj pobeliti, potrebuješ ta puer.

Šifra: 000480 Kategorija: Brand:

Opis

Puer je belilo in odstranjevalec madežev na bazi kisika. Nekaj odstotkov puerja že ima sam pralni prašek, zato je le-ta namenjen belim oblačilom.

Uporaba

V kolikor želiš svoja nekoč bela in sedaj siva oblačila nazaj pobeliti, potrebuješ ta puer.

Za oblačila

Lahko dodaš cca 2 žlici v boben pralnega stroja, vendar za beljenje bolj priporočamo kopel s puerjem. Puer najboljše deluje nad 40 stopinjami Celzija, tako da v kolikor je oblačilo belo in iz bombaža, priporočamo kar vrelo vodo, 2 jedilni žlici puerja in oblačilo namakaš čez noč (ali dan, če se pere zvečer). Puer se lahko da tudi direktno na belo oblačilo ali namočen madež belega oblačila. V kolikor pa je oblačilo pisano, vendar ima madež, najprej raztopi puer v vodi, potem pa daj oblačilo namakati.

Če material ne dopušča temperature nad 40 ºC, lahko oblačilo namakaš tudi v topli, mlačni vodi z raztopljenim puerjem, vendar se naj zato čas namakanja podaljša.

Se ti kdaj zgodi, da si kdaj kakšna oblačila po pomoti v stroju pobarvala zaradi drugega oblačila? Takoj daj namakat obarvan kos oblačila puer kopel in barvo boš spravila dol.

Puer tudi priporočamo za pralne plenice in pralne vložke. Ni jih potrebno namakati, le v boben stroja se ga doda. Prav tako ga laho dodaš kakšno žlico tudi k brisačam, saj ima antimikrobni učinek.

Za odtočne cevi in školjke

Puer je primeren tudi za čiščenje odtočnih cevi in straniščne školjke. Vročo vodo vlij v školjko, nato dodaj 1-2 jedilni žlici puerja, pusti delovati 10 min in skrtači s krtačko. V kolikor je prisoten vodni kamen, pusti puer delovati čez noč.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puer, belilo in odstranjevalec madežev”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja