✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Praženi mandlji z medom Perger

42,00  / kg

Slastni praženi mandlji z domačim medom in cimetom Perger. Ta hrustljava in okusna slaščica je v Rifuzlu na voljo na rinfuzo. Odlično za darilo ali posladek.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Pražene mandlje dobimo v papirnatih vrečah, ki jih nato ponovno uporabimo za odlaganje bioloških odpadkov.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1195 Kategorija: Brand:

Opis

Prva asociacija na pražene mandlje je zimski praznični sprehod med lučkami, v rokah pa držiš škrnicelj toplih praženih mandljev. Vsi poznamo Pergerjeve okusne medene bonbone in medenjake. Praženi mandlji z medom pa so le še ena izvrstna slaščica iz njihove kuhinje. V notranjosti se skriva cel mandelj, ki je na zunaj obdan s hrustljavim ovojem iz sladkorja, domačega medu in cimeta. Slednji doda čisto posebno praznično aromo.

Pergerjevi praženi mandlji so v Rifuzlu na voljo na rinfuzo.

Uporaba in shranjevanje

Praženi mandlji z medom so odlični sami zase in ne potrebujejo kombiniranja z drugim suhim sadjem ali oreščki. Lahko jih naložiš v ličen kozarček, dodaš pentljo in imaš lično darilo. Ali pa si jih privoščiš, ko potrebuješ kick za boljši dan. Sicer res spominjajo na zimske in praznične dneve, a sem prepričana, da se odlično podajo tudi z vanilijevim sladoledom ali pa nasekljani kot posip na sladicah.

Mandlje shranjuj v zaprti embalaži – najboljše kar v kakšnem kozarčku, v suhem in hladnem prostoru.

Logotip proizvajalca Perger 1757

Perger 1757

Če kdo zna ohranjati družinsko tradicijo, so to Pergerjevi. Njihova bogata lectarska, svečarska in medičarska dediščina se namreč prenaša že na deveto generacijo. V vseh letih delovanja so njihovi izdelki postali že skoraj kultni. Pri tem ne pozabljajo na naravo, saj uporabljajo le najboljše, 100% naravne sestavine. V Rifuzlu so še posebej iskani njihovi bio bonboni, ki so brez želatine in glutena in so, kar je najpomembneje, pristnih sadnih okusov. Sladijo jih z medom in barvajo z ekološko rdečo peso, kurkumo in spirulino.

Perger 1757 je nosilec nesnovne kulturne dediščine za panogo lectarstva in prejemnik najvišjega priznanja domače in umetnostne obrti Zlata Vitica.

V Rifuzlu se ponudba Pergerjevih izdelkov vztrajno povečuje. Na naših policah najdeš: bio žele sadne, ingverjeve in jabolčne bonbone, pražene mandlje v medu in praznične medenjake. Vse seveda na rinfuzo.

Več …

51% mandlji, sladkor, voda, med, cimet, naravna aroma.

Lahko vsebuje delcev arašidov in lešnikov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praženi mandlji z medom Perger”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja