Košarica
0,00 € / kg

Praženi beli mandlji

36,00  / kg

Slovenski praženi oluščeni mandlji Kmetije Šuran, na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Praženi mandlji pridejo v Rifuzl v veliki plastični vreči, katero vrnemo dobavitelju, da jo ponovno uporabi.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 000766 Kategorija: Brand:

Opis

Če iščeš domače slovenske mandlje, si na pravem mestu. Dobimo jih s Kmetije Šuran, ki jih na naravi prijazen način goji na Šaredu nad Izolo. Mandlje oberejo ročno, nato pa jih pražijo na vročem zraku in oluščijo. So brez dodanih maščob, soli ali sladkorja. Praženi mandlji so nekoliko bolj hrustljavi ter imajo bolj izrazit in aromatičen okus od surovih. Polni so antioksidantov, vlaknin, zdravih beljakovin in maščob, ki te bodo napolnile z energijo!

Uporaba in shranjevanje

Poskusi dodati te aromatične mandlje v granolo za zajtrk, res popestrijo okus! Prav tako jih lahko uporabiš pri izdelavi domačih energijskih tablic, v raznih pecivih ali pa kar takšne za hiter in zdrav prigrizek še s kakšnimi drugimi oreščki in suhim sadjem. Nasekljane ali zmlete lahko dodaš kot posip najljubšim solatam, juham in zelenjavi.

Tukaj je še nekaj predlogov, kako lahko uporabiti pražene mandlje:

Shranjuj jih v zaprti embalaži – najboljše kar v kakšnem kozarčku, na suhem in hladnem prostoru. Če jih boš shranjeval-a dlje časa, jih zapri v kozarec s patentom, saj bodo tako dlje časa ohranili aromo.

Zanimivost

Mandljevci so trpežna drevesa, ki so nezahtevna za gojenje in imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg oljke je to druga značilna vrsta dreves, ki odlično uspeva v sredozemskem podnebju – tudi na slovenski obali.

Praženi mandlji 100%.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praženi beli mandlji”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja