Košarica
0,00 €

Potovalni etui za zobno ščetko

9,99 

Priročen potovalni etui za zobno ščetko iz bambusa Dantesmile.

5 na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Izdelke Dantesmile prejmemo po pošti, s papirnatim polnilom, ki ga uporabimo naprej za pošiljanje paketov tebi. :)
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000077 Kategorija: Brand:

Opis

Etui za zobno ščetko je narejen iz bambusa, zato je odlična alternativa plastičnim potovalnim etuijem.

V dolžino meri 21 cm, premer pa je približno 2,5 cm, tako da je primeren za shranjevanje tako večjih kot manjših zobnih ščetk. Na obeh koncih ima prezračevalni luknjici, da se ščetka lahko dobro posuši.

Uporaba

Etui vzemi s sabo na izlet ali potovanje, da bo tvoja zobna ščetka zaščitena in vedno pri roki. Po potrebi etui očisti s tekočo vodo in osuši do suhega.

Zanimivost

Si vedel/-a, da bambus sploh ni drevo, ampak ga uvrščamo v družino trav. Bambus zato raste zelo hitro, izdelki iz njega pa so tako veliko bolj trajnostni kot tisti iz lesa. Bolj konkretno: mosu bambus, iz katerega izdelujejo tudi etuije Dantesmile, zraste dnevno tudi po 1 meter. Za rast ne potrebuje veliko vode in za vzgojo ni potrebno posegati po škodljivih pesticidih. Skrb za dobrobit pand, ki se z bambusom prehranjujejo pa je odveč, saj je to druga vrta bambusa, ki pandam ne gre zelo v slast. Poleg tega pa ga pridobivajo iz posebej vzgojenih nasadov in ne iz življenjskega prostora pand.

Logotip proizvajalca Dantesmile

Dantesmile

Dantesmile je prva slovenska zero waste linija naravi prijaznih izdelkov za dom brez odpadkov. Samo pomisli koliko odpadkov se nabere kot posledica uporabe aluminijaste folije, slamic, gobic za pomivanje, plastičnih vrečk… Jasmina iz Dantesmile ima rešitev, saj je za vse to našla zero waste alternative. Zaveda se, da je pot do zmanjšanja odpadkov uspešna le, če spremenimo svoje navade. In tako spodbuja, da jih spremeniš tudi ti, korak za korakom. Mnogo izdelkov izdela sama ali s pomočjo sodelavke Jasmine (ja, kar dve sta 🙂 ).

Namesto aluminijaste folije uporabi čebeljo folijo, ki ti bo služila več let. Namesto plastičnih vrečk, izberi bombažno, ki jo lahko vedno znova opereš in spet uporabiš. Namesto plastičnih gobic Jasmina uporablja krpice za pomivanje iz jute ali pa lufe, ki zrastejo kar v njenem rastlinjaku na Dolenjskem. Od kopalniških do kuhinjskih pripomočkov – vse za tvoj zero waste dom.

Jasmina je skrbna tudi pri pakiranju izdelkov in ne uporablja nepotrebnih plastičnih polnil. Zato so njeni paketi vedno polni papirnatega polnila, ki ga Rifuzlarke vedno znova uporabimo za pošiljanje naših paketov.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni etui za zobno ščetko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…