✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Piškoti z brusnicami in belo čokolado

19,90  / kg

Domači piškoti z brusnicami, lešniki in belo čokolado na rinfuzo. Ti piškoti z Ekološke kmetije Potočnik Poprask prepričajo vsakogar!

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Piškote nam Tatjana pripelje v povratnih posodah.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Vsebuje laktozo.
  • Vsebuje gluten.
Šifra: 000021 Kategorija: Brand:

Opis

Piškoti z brusnicami in belo čokolado so najbolj zaželjen posladek v Rifuzlu. Ročno narejeni in rustikalnega izgleda nepravilnih oblik. Izjemno okusni in hrustljavi, posebno piko na i jim dodajo suhe brusnice in bela čokolada. Ti piškoti sodijo v kategorijo piškotov, katerim se ne moreš več upreti, ko jih enkrat poskusiš. 😉

Uporaba in shranjevanje

Piškote si privošči ob čaju ali kavi ali kot sladico po kosilu. Lahko pa jih tudi komu podariš, saj so spravljeni v steklenem kozarcu res lepo darilo. 🙂

Piškote lahko kupiš v platneno vrečko, kozarec ali katerkoli drugo posodico za shranjevanje. Da bodo ohranili svojo hrustljavost, pa ti priporočamo, da jih hraniš na suhem in v dobro zaprtem kozarcu ali posodi za piškote.

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Bela pšenična moka, brusnice, maslo, sladkor, bela čokolada, lešniki, jajca, vanilijev sladkor, pecilni prašek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Piškoti z brusnicami in belo čokolado”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…