Košarica
0,00 € / kg

Pirini piškoti z lešniki in čokolado

19,90  / kg

Domači pirini piškoti z lešniki in čokolado na rinfuzo izpod Tatjaninih rok z Ekološke kmetije Potočnik Poprask.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Pirine piškote nam Tatjana pripelje v povratnih posodah.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Vsebuje laktozo.
  • Vsebuje gluten.
Šifra: 000235 Kategorija: Brand:

Opis

Pirini piškoti z lešniki in čokolado so eni izmed najbolj zaželjenih izdelkov v Rifuzlu. Najdeš jih ob blagajniškem pultu, kjer uživajo v družbi preostalih sladkih in slanih dobrot. Izdeluje jih Tatjana z Ekološke kmetije Potočnik Poprask, ki poskrbi, da so zmešani v ravno pravem razmerju in iz kvalitetnih sestavin. Izdelani so iz polnozrnate pirine moke, ki jim daje rjavo barvo in posebno hrustljavost. Dodani so jim koščki lešnikov in rjava čokolada. Pirini piškoti sodijo v kategorijo piškotov, katerim se ne moreš več upreti, ko jih enkrat poskusiš. 😉

Uporaba in shranjevanje

Piškote si privošči ob čaju ali kavi ali kot sladico po kosilu. Lahko pa jih tudi komu podariš, saj so spravljeni v steklenem kozarcu res lepo darilo. 🙂

Piškote lahko kupiš v platneno vrečko, kozarec ali katerkoli drugo posodico za shranjevanje. Da bodo ohranili svojo hrustljavost, pa ti priporočamo, da jih hraniš na suhem in v dobro zaprtem kozarcu.

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Polnozrnata pirina moka, maslo, lešniki, sladkor, jajca, čokolada, pecilni prašek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pirini piškoti z lešniki in čokolado”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…