✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Pirin veganski krof “snickers”

(1 mnenje stranke)

3,00 

Veganski pirini krofi Eve iz Vegane tortarne so čisto nekaj posebnega, saj ne vsebujejo klasičnega nadeva, temveč se je Eva poigrala z novimi ekscentričnimi okusi. Snickers je polnjen s karamelo in arašidovim maslom in prelit s čokolado ter posut s karameliziranimi slanimi arašidi. Krofi so narejeni iz minimalno kvasa in dlje časa fermentirani, da so lažje prebavljivi.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Eva iz Tortarne Vegana nam njene izdelke pripelje osebno v povratni embalaži.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Vsebuje gluten.
Šifra: 1004 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca Vegana tortarna

Vegana tortarna

Vegano tortarno bi lahko opisali kot raj za sladkosnedne vegane. Eva namreč vedno znova preseneča z najrazličnejšimi okusi chia pudingov, rogljičkov, krofov in drugih sladic. Uživa v kuhi in rada preizkuša nove recepte, še posebej od rok pa ji gre slaščičarstvo. V svojih receptih se trudi uporabljati čim bolj domače in ekološke sestavine. Vegana tortarna Rifuzl zalaga z veganskimi cimetovimi rolicami in bureki, ob koncu tedna pa tudi z najrazličnejšimi okusi rogljičkov. Redno so v ponudbi tudi chia pudingi in podobne sladice v kozarčku.

Pecivo iz Vegane tortarne dobimo v povratnih plastičnih posodah, chia pudinge pa v steklenih kozarčkih. Vse vračamo Evi, da jih ponovno uporabi in napolni z dobrotami.

Več …

Krof: 100 % ekološka pirina moka, sladkor, sol, pomarančna lupinica, cimet, voda, vanilijina pasta, kvas, rum, margarina iz repičnega olja. Alergeni: gluten.

Nadev "snickers": voda, sladkor, slani arašidi, kakavovo maslo, glukozni sirup, sojin napitek, margarina iz repičnega olja, sol, kokosovo olje, domače arašidovo maslo, sojin lecitin, “mlečna čokolada”, temna čokolada. Alergeni: oreščki (arašidi), soja.

1 mnenje za Pirin veganski krof “snickers”

  1. Enkrof Ninoben (preverjena stranka)

    Najboljši krof v Ljubljani! Lahko bi ga jedla vsak dan!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja