✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Pica krekerji Fržek

(1 mnenje stranke)

28,00  / kg

Fržkovi pica krekerji iz sojine okare in pšenične moke so odličen veganski prigrizek. Sušeni paradižniki, origano in kvasni kosmiči dodajo tem krekerjem značilno pica aromo.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Tina nam krekerje pripelje v povratnih posodah.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Vsebuje gluten.
Šifra: 1468 Kategorija: Brand:

Opis

Fržkovo Tino zagotovo že poznaš. Ta je tista, ki nam hladilnik polni s fižolovimi namazi in tofujem v kozarcu. Pri izdelavi sojinega napitka in tofuja ostane po stiskanju soje nekakšna gošča, ki ji rečemo tudi okara. Kljub temu, da je to stranski produkt ima še vedno veliko hranilnih snovi. Iz nje so izpod Fržkovih rok nastali ti inovativni in hrustljavi pica krekerji. Obogateni s kvasnimi kosmiči, paradižnikom in origanom. Pravi pica okus! Potrebuješ samo še kakšno dobro družbo, mogoče dober film ali družabno igro in večer bo popoln. 😉

Krekerji so na voljo na rinfuzo in si jih lahko naložiš v svojo posodico ali vrečko.

Uporaba in shranjevanje

V krekerjih lahko uživaš kar tako, saj so že sami po sebi zelo polnega okusa. Lahko pa jih pomakaš v humus, kislo smetano, sančo sir ali kakšno drugo omakico. Super se priležejo tudi k sirni plošči ali sveže narezani zelenjavi. Rifuzlarke pa jih vzamemo tudi v hribe.

Če želiš, da bodo krekerji ostali dlje časa sveži in hrustljavi, jih shrani v kakšnem kozarcu na patent ali drugi posodi, ki jo lahko tesno zapreš.

Zanimivost

Pica krekerji niso Fržkova edina zmanjškarska pogruntavščina. Na voljo so tudi krekerji z mediteranskimi začimbami ter lešnikovi piškoti, ki jih prav tako v Rifuzlu dobiš na rinfuzo.

Logotip proizvajalca Fržek

Fržek

Fržek je blagovna znamka slovenskih, organskih, veganskih, predvsem pa etičnih prehrambnih izdelkov. Načela po katerih deluje so: naravno, od blizu in zdravo, saj ve, da dober izdelek naredijo edino dobre sestavine.

Osnova njihovega delovanja je preprostost. Vsi recepti so zelo enostavni, tudi začimb ne dodajajo, da lahko osnovni okusi namazov pridejo bolj do izraza.

Fržkovi izdelki so namenjeni vsem! Še posebej pa jih imajo radi ljudje, katerim je pomembna dobrobit celotnega sveta, skrbijo za okolje in kupujejo lokalne, ekološke in zero-waste izdelke.

Več …

Pšenična moka, sojina okara (soja), ogrščično olje, kvasni kosmiči, sušen paradižnik, sol, origano.

1 mnenje za Pica krekerji Fržek

  1. Miha

    Ponavadi zmankajo že na poti domov. ?

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…